news-background
news-background

فیلم Ironbark «بندیکت کامبربچ» در جشنواره فیلم ساندنس اکران خواهد شد

فستیوال فیلم ساندنس سال ۲۰۲۰ ماه آینده برگزار خواهد شد و فیلم‌های حاضر در این مراسم یک به یک مشخص می‌شوند. یکی از فیلم‌های پر سر و صدا مراسم امسال، فیلم جدید «دامینیک کوک»، «آیرون بارک» یا «اکالیپتوس» (Ironbark) است. این فیلم بر اساس داستان واقعی یک جاسوس به نام «گرویل وین» است و «بندیکت کامبربچ» به عنوان بازیگر نقش اول حضور دارد. «گرویل وین» یک فروشنده در زمان جنگ سرد بود که ناخواسته درگیر یک داستان جاسوسی جدی می‌شود.

کامبربچ در مصاحبه‌ای با «اینترتینمنت ویکلی» گفت: «این داستان زندگی یک قهرمان معمولی است، «گرویل وین» یک شخص معمولی اهل کشور ولز بود که استعداد دروغ‌گویی خوبی داشت و نهایتاً نقش مهمی در پایان دادن به بحران موشکی کوبا داشت.»

وین که فروشنده قطعات صنعتی در زمان جنگ سرد بود پیشینه ساده‌ای داشت و لهجه ولزی‌اش به گفته کامبربچ متعلق به طبقه بالای جامعه بود و نبود و کمی تقلیدش برای او سخت بود. وین در آن زمان در حال گسترش تجارتش به سمت شرق بود که MI6 با او تماس گرفت تا نقش پیام رسان را با رابط روسی «اولگ پنکوسکی» با بازی «مراب نینیدزه» اجرا کند. وین پس از مدتی رابطه دوستانه‌ای با پنکوسکی برقرار می‌کند که مسیر زندگی هر دو مرد را تغییر می‌دهد.

کامبربچ علاوه بر بازیگری به عنوان تهیه‌کننده اجرایی نیز در فیلم حضور داشت. وی در ادامه اظهاراتش اضافه کرد: «وین از یک فروشنده فریبنده که به دنبال بازنشستگی بود و شوخ طبع، شاد و سرحال بود به یکی از کلیدی‌ترین مهره‌های MI6 تبدیل شد که در سفرهایش به روسیه به عنوان جزئی از هیئت تجار انگلیس، کارتریج‌های فیلم‌های جاسوسی مینوکس را تحویل می‌داد تبدیل شد. این فیلم پنجره‌ای به گذشته‌ای آشنا برای ما است به خصوص با شرایط سیاسی اخیر که کوچک‌ترین حرکتی عواقب بزرگ در پیش دارد. به نظرم ما فراموش کرده‌ایم که چقدر فاصله کمی با نابودی کامل داشتیم.»

کامبربچ پیشتر در سریال «تاج و تخت خالی» (The Hollow Crown) و تئاتر «کرگدن» (Rhinoceros) که در سالن تئاتر رویال کورت اجرا شد با کوک همکاری کرده بود. کامبربچ درباره کوک اظهار داشت: «او یکی از کارگردان‌هایی است که با بازیگر ارتباط خوب برقرار می‌کند و در ساخت صحنه فیلم نیز بی‌نظیر است. من درک بالای او را دوست دارم و به نظرم دیدگاه‌های او درباره شخصیت‌ها و روابط آن‌ها کلیدی است.»

زمانی که کوک ایده همکاری دوباره آن‌ها را به کامبربچ گفت او به سرعت موافقت کرد. البته فیلم‌برداری این فیلم عاری از مشکلات نبود، کامبربچ باید لهجه ولزی وین را یاد می‌گرفت و در عرض سه ماه برای فیلم‌برداری چهار صحنه وزن زیادی کم می‌کرد. او همچنین برای صحنه‌های زندان پراگ باید در دمای زیر صفر نیمه برهنه می‌بود که علیرغم تلاش عوامل تولید برای گرم نگه داشتنش، باعث مریض شدن او شد.

البته کامبربچ معتقد بود که برای تولید یک فیلم خوب باید چالش‌هایی را پشت سر گذاشت: «این کارها در برابر موانعی که وین پشت سر گذاشت چیزی نیست. مسئله این‌گونه فیلم‌ها این است که همه می‌گویند وای واقعاً این کارها را انجام دادی؟ اما مسئله این است که زمانی که به واقعیت ماجرا فکر می‌کنی می‌بینی که با کاری که من بازیگر انجام دادم بسیار فاصله دارد و این باعث می‌شود بتوانی این کار را ادامه دهی. در حقیقت تمام انگیزه‌ای که برای انجام این کارها می‌خواهی در واقعیت ماجرا هست. برای همه ما انسان‌های عادی ممکن است که کارهای خارق‌العاده را در زمان نیاز انجام دهیم در صورتی که از ما بخواهند. به نظرم این فیلم نیز این گونه است، در دنیایی بسیار بلند این فیلم بسیار قهرمانانه است.»

فیلم «آیرون بارک» (Ironbark) در جشنواره فیلم ساندنس در تاریخ ۲۴ ژانویه ۲۰۲۰ اکران خواهد شد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید