news-background
news-background

واکنش «زک اسنایدر» به اعتراضات علیه آدمکشی «بتمن»: «از خواب بیدار شوید»

 

فیلمساز می‌گوید افرادی که با تصمیم او در مورد «بتمن» مخالفند در «یک دنیای رؤیایی زندگی می‌کنند.»

 

«زک اسنایدر» پس از اکران فیلم «بتمن علیه سوپرمن: طلوع عدالت» (Batman v Superman: Dawn of Justice) با انتقادات بسیاری روبرو شد که یکی از آن‌ها در مورد تصمیمی بود که برای آدمکشی «بتمن» با بازی «بن افلک» در یکی از صحنه‌های اکشن فیلم اتخاذ کرد. این تصمیم او اعتراض بسیاری از هواداران کتاب‌های کامیک را به دنبال داشت زیرا «بتمن» با «فلسفه نکشتن» شهرت دارد. اسنایدر در مراسم اکران کات کارگردان آن فیلم به اعتراضات هوادارانی که از ارتکاب قتل «بتمن» ناخرسند شده بودند واکنش نشان داده است.

اسناید در این باره گفت: «می‌گویند: «ای وای بتمن یک نفر را کشته.» به آن‌ها می‌گویم: «شوخی می‌کنید؟ از خواب لعنتی بیدار شوید.» بنابراین واکنش من به افرادی که با دیدن این فیلم احساس می‌کنند که به ساحت مقدس‌شان توهین شده و می‌آیند و می‌گویند: «ابرقهرمان محبوب من نباید چنین عملی مرتکب می‌شد.» اینگونه است. می‌گویم: «جدی می‌گویید؟» دوران این صحبت‌ها گذشته است. متوجه منظورم هستید؟»

اسنایدر پس از «طلوع عدالت» برای کارگردانی «لیگ عدالت» (Justice League) برگزیده شد، اما پس از خودکشی فرزندش موفق نشد فیلمبرداری پروژه را به اتمام برساند و کارگردانی فیلم به «جاس ویدن» رسید. پس از انتقادات گسترده‌ای که از «بتمن در مقابل سوپرمن» و لحن تلخ آن صورت گرفت، دنیای سینمایی دی‌سی تلاش کرد شوخی‌ها و طنز بیشتری در آثار بعدی‌اش جای دهد. «واندر وومن» و «آکوامن» و اخیراً «شزم!» این نکات را رعایت کردند و نقدهای مثبتی از طرف منتقدین دریافت کردند.

اسنایدر در حال تولید فیلمی در ژانر زامبی به نام «ارتش مردگان» (Army of the Dead) برای نت‌فلیکس است.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید
۷ فروردین ۱۳۹۸ ۱۶:۳۸

رو که نیست سنگ پا قزوینه گند زده به بتمن (البته با کمک بن افلک) تازه دو قورت و نیمشم باقیه

نمایش اسپویل
۷ فروردین ۱۳۹۸ ۱۳:۳۰

یکی از بدترین کارگردانای حال حاضر هالیوودِ که به تنهایی داره گند میزنه به همه فیلم ها و ایده های خوب

نمایش اسپویل
۶ فروردین ۱۳۹۸ ۲۳:۰۸

این اسنایدر فکر میکنه هرچی نظر خودشه درسته!!!! آخه یکی نیست بهش بگه لحظه ای که شخصیت بتمن خلق شد شعارش این بود که هیچوقت کسی رو نمیکشه. میخواست انتقام بگیره که فهمید و آموخت که کشتن راه درست انتقام نیست. (این نظر شخصی بتمن بود و خوده من شخصا مخالف این شعارشم. حداقل توی دنیای کمیک اگر بعضی ها رو میزاشت بمیرن نه اینکه قتل مرتکب بشه فقط میزاشت بمیرن در مرور زمان جلو خیلی مرگ ها گرفته میشد.) در کل خواست نویسندگان این بود که این شخصیت مظهر چیز خاصی باشه که به نظر آقای اسنایدر این اشتباهه و باید خلاف اخلاق بتمن، بتمن خودش رو میساخت.!!!!! مردک دیوانه خب اینکه دیگه بتمن علیه سوپرمن نیست!!! این میشه شخصیت دوست داشتنی اسنایدر در برابر سوپرمن. کاش ساخت این فیلم ها رو بدن دست کسانی که حداقل به داستهای مصور علاقه داشته باشن. نه اینکه بدن دست یه سری عقده ای که حتی نمیتونن شخصیت فیلم خودشون رو درک بکنن.!!! ببخشید پر حرفی کردم خیلی جلو خودمو گرفتم که بحث چپوندن نماد های Freemasonry توی فیلم های همچین کارگردان هایی مطرح نکنم ولی این آدم عشقش Freemasonry هستش و فقط به این فکر میکنه که جلو استادهاش خود شیرینی کنه!

نمایش اسپویل
۷ فروردین ۱۳۹۸ ۱۶:۴۳

آره بتمن نولان از اول فیلم تا آخر فیلم داشت آدم میکشت(:(:(:

نمایش اسپویل
۷ فروردین ۱۳۹۸ ۱۴:۱۸

نمیدونم چرا الکی راجع به چیزی که اطلاع ندارید اظهار فضل میکنید؟ بتمن اتفاقا در ابتدای خلق شدنش توسط باب کین و بیل فینگر شخصیت فوق العاده خشنی داشت و از اسلحه استفاده میکرد و به آسونی آدم میکشت تا جایی که اعتراض سازمان CCA که بر محتوای کامیک ها نظارت میکرد رو برانگیخت چون محتوای خشن بزرگسالانه داشت در دسترس کودکان قرار می‌گرفت از این طریق. و نتیجه اعتراضات پایین آوردن دوز خشونت و کشت و کشتار و تبدیل کردن بتمن به یک شخصیت مضحک و فان بود که در اقتباس های سینمایی و تلویزیونی دهه 60 هم نمود پیدا کرد و تا مدت ها این فضا حاکم بود تا اینکه امثال دنیس اونیل و نیل آدامز دوباره بتمن رو به دوران اوجش برگردوندن ولی اون قانون نکشتن سر جاش موند که البته از اون موقع تا به حال به دفعات شکسته شده و حتی ما تو فیلمای کارگردان های دیگه مثل برتون و نولان هم میبینیم که بتمن در چندین قسمت آدم میکشه ولی خب مثل اینکه بتمن فقط وقتی تو فیلم اسنایدر آدم بکشه مشکل داره.

نمایش اسپویل