
Beginning 2020
- Dea Kulumbegashvili
- ۲ ساعت و ۱۰ دقیقه
فارسی
English
داستان این فیلم دربارهی یک شهر افسرده است که گروهی افراطی به آن حمله می کنند. در بحبوحه این میان دنیای یانا، همسر رهبر جامعه، به آرامی خراب می شود. نارضایتی درونی یانا وقتی که تلاش می کند تا خواسته هایش را درک کند، بیشتر می شود.


دیدگاهها
مهمان
برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید
Mahdi_Karami
Mahdi_Karami
۸ خرداد ۱۴۰۰ ۱۹:۰۱
یک اثر جسورانه که متأثر از سینمای برسون، هانکه، و شانتال اکرمنه. روایت خیلی جالب روی مرز اسطوره، دین، جامعه و دینامیک قدرت مسلط بر آن حرکت می کنه. حرکتی که کاملا سابجکتیو و از پرسپکتیو یک زنه اما خبری از بیانات شعاری یا بیان حتی یک جمله از زبان اون زن نیست؛ بلکه فیلم با میزانسن و دکوپاژه که ترس، ارزو، خشم، نفرت، عشق، ایمان اون زن رو نشون می ده و برای رسیدن به این هدف از استتیک و فرم بسیار پخته و هوشمندانه عمل می کنه. منتظر کارهای بعدی دیا کولومبگاشویلی هستم، این اثر نوید ظهور یک کارگردان مستعد رو می ده.
۱
۱
برای امتیازدهی باید وارد شوید
پاسخ
rezafilmbaz
rezafilmbaz
۲۵ اسفند ۱۳۹۹ ۱۵:۱۷
برای هر تماشاگری نیست روایت منسجم و سفتی داره و دوربین فقط چند بار به حرکت درمیاد همش ایستاده بر یک نما عمل میکنه 5/5 از 10
۰
۰
برای امتیازدهی باید وارد شوید
پاسخ