
Dark Places 2015
مکانهای تاریک
- Gilles Paquet-Brenner
- R
- ۱ ساعت و ۵۳ دقیقه
فارسی
English
"لیبی دی" که تنها 7 سال داشته که پدر و مادرش به طرز وحشیانه ای جلوی چشمانش به قتل می رسند. حال که 25 سال از آن حادثه می گذرد او قبول می کند که با حقایق دردناک آن شب کنار بیاید.


دیدگاهها
مهمان
برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید
mood0413
mood0413
۲۸ خرداد ۱۴۰۳ ۲۳:۲۷
فیلم تلخی بود اما واقع گرایانه بود و وجوه مختلفی از شخصیت آدم هارو به تصویر کشیده بود.
۰
۰
برای امتیازدهی باید وارد شوید
پاسخ
Memer
Memer
۲۹ بهمن ۱۴۰۰ ۱۶:۲۱
بازیگرا عالی داستان عالی محیط فیلم عالی موسیقی عالی . دیالوگ آخر فیلم واقعا زیباست همراه با چهره بسیار شکسته و غمگین شارلیز ترون در طول فیلم.
۰
۰
برای امتیازدهی باید وارد شوید
پاسخ
leon1355
leon1355
۲۶ آبان ۱۳۹۹ ۱۵:۲۴
متاسفانه از فیلمهای بسیار ضعیفی بود که ترون بازی کرده . فیلمنامه خیلی جذاب نیود و استفاده از تعداد زیاد اسامی شخصیتهایی که توی داستان زیاد نقشی ندارن و عدم تمرکز فیلم روی کاراکترهای کلیدی .... کلا سبک فیلم جنایی هست و متوسط امتیاز 6 رو بهش نهایتا میدم.
۰
۰
برای امتیازدهی باید وارد شوید
پاسخ
anoosh_danilof
anoosh_danilof
۲۷ مرداد ۱۳۹۹ ۰۸:۳۷
خوب بود سرگرم کننده بود و تا اخرش ادم و درگیر میکنه. بیست دقیقه اخر و که نگم براتون. قتل، شیطان پرستی، ازار جنسی و مشکلات خانوادگی همه در کنار هم فیلم و جذاب کرده.
۰
۰
برای امتیازدهی باید وارد شوید
پاسخ