news-background
news-background

کاهش ۳۰ درصدی فروش The Odyssey در هفته دوم؛ اکران Motor City و Her Private Hell

به‌روزرسانی یکشنبه: فیلم «ادیسه» (The Odyssey) «کریستفر نولان» در دومین هفته اکران در سینماهای آمریکا ۸۷ میلیون دلار فروخت و نسبت به هفته اول کاهش ۳۰ درصدی را نشان داد. این فروش در میان فیلم‌های کارنامه نولان رکوردی تازه است و «ادیسه» را به دومین فیلم پرفروش تاریخ با رده سنی بزرگسال (R) در هفته دوم پس از «ددپول و ولورین» (Deadpool & Wolverine) با ۹۶ میلیون دلار تبدیل می‌کند. «ادیسه» با فروش ۲۸۶ میلیون دلاری بالاتر از «وسواس» (Obsession) پرفروش‌ترین فیلم سال با رده سنی بزرگسال لقب می‌گیرد.

اغلب فیلم‌هایی که در هفته اول بیش از ۱۰۰ میلیون دلار بلیت‌فروشی می‌کنند، در هفته دوم کاهش ۵۰ درصدی یا حتی بیشتر را به ثبت می‌رسانند اما فیلم نولان به درنوردیدن بازارهای داخلی و خارجی ادامه می‌دهد و انتظار می‌رود در پایان به ۱ میلیارد دلار نزدیک شود.

آخر هفته آینده «ادیسه» باید با «مرد عنکبوتی: روز از نو» (Spider-Man: Brand New Day) رقابت کند و گروه زیادی از مخاطبین را به سمت خود بکشاند. «زندیا» و «تام هالند» که در «ادیسه» نقش‌های تلماخوس و آتنا را بازی کرده‌اند، در «روز از نو» یک بار دیگر در نقش‌های «پیتر پارکر» و «ام‌جی» دیده خواهند شد.

فیلم نولان پس از ده روز از فروش ۲۸۶ میلیون دلاری در آمریکای شمالی و فروش ۶۳۹ میلیون دلاری در سراسر دنیا عبور کرده است. «ادیسه» می‌تواند تا پاییز به این عملکرد کم‌نظیر ادامه دهد و یکی از پرفروش‌ترین فیلم‌های سال باشد. یونیورسال ۲۵۰ میلیون دلار برای تولید و ۱۲۵ میلیون دلار برای بازاریابی آن هزینه کرده است.

موزیکال «هیدیزتاون» (Hadestown: The Musical) که بازگویی داستان ارفیوس است، در اولین هفته اکران ۹.۶ میلیون دلار در ۱۹۴۹ سالن سینما فروش کرد. این رکورد با «همیلتون» (Hamilton) که ۱۰.۱ میلیون دلار در هفته اول فروخت قابل‌مقایسه است.

بازسازی لایو-اکشن «موانا» (Moana) در هفته سوم اکران با ۱۰.۵ میلیون دلار در ۴۰۱۵ سالن سینما و کاهش ۴۰ درصدی فروش در رتبه دوم قرار گرفت. این فیلم تا امروز ۱۰۲.۵ میلیون دلار در آمریکای شمالی و ۲۲۸.۲ میلیون دلار در بازارهای جهانی فروخته است. دیزنی این پروژه را با بودجه ۲۵۰ میلیون دلاری تولید کرده و به این علت تا سودآوری فاصله زیادی دارد.

انیمیشن «داستان اسباب‌بازی ۵» (Toy Story 5) با ۱۰ میلیون دلار در ۳۳۷۵ سالن سینما سوم شد. این فیلم در ششمین هفته اکران به ششمین فیلم تاریخ پیکسار و سومین فیلم سال ۲۰۲۶ تبدیل شد که از فروش ۱ میلیارد دلاری عبور می‌کند. فروش این دنباله در آمریکای شمالی به ۴۴۸ میلیون دلار و در بازارهای بین‌المللی به ۵۷۳ میلیون دلار رسیده است. قسمت چهارم این چندگانه در سال ۲۰۱۹ رکورد ۱.۰۷ میلیارد دلار را ثبت کرد.

«مینیون‌ها و هیولاها» (Minions and Monsters) مانند «هیدیزتاون» ۹.۶ میلیون دلار در این آخر هفته فروخت و چهارم شد. فروش جهانی این انیمیشن که با بودجه ۸۵ میلیون دلاری ساخته شده، در بازارهای جهانی به ۴۰۰ میلیون دلار رسیده است.

به‌روزرسانی شنبه: فیلم «ادیسه» (The Odyssey) «کریستفر نولان» جمعه شب ۲۶ میلیون دلار فروخت و همچنان به سمت ۸۴.۵ میلیون دلار در دومین آخر هفته اکران حرکت می‌کند. سینماهای آیمکس، پی‌ال‌اف و ۷۰ میلی‌متری نزدیک به ۵۸ درصد از فروش هفته دوم «ادیسه» را سبب شده‌اند. این رکورد نشان می‌دهد که فیلم‌های بلاکباستر لزوماً به هزاران سالن سینما نیازی ندارند تا پرفروش شوند.

مخاطبین مرد «ادیسه» این هفته ۵۲ درصد خریداران بلیت را تشکیل می‌دهند و نسبت به هفته اول با ۵۹ درصد کاهش پیدا کرده‌اند. نزدیک به ۷۶ درصد از مخاطبین افراد بالاتر از ۲۵ ساله و نیمی از آن‌ها ۱۸ تا ۳۴ ساله‌اند. حدود ۸۲ درصد از مخاطبین زن و ۸۴ درصد از مخاطبین مرد دیدن این فیلم را «قطعاً» توصیه می‌کنند.

فیلم موزیکال «هیدیزتاون» (Hadestown) بلیکراستریت در روز اول اکران ۴ میلیون دلار فروخته و به سمت افتتاحیه ۹ میلیون دلاری حرکت می‌کند.

«موتور سیتی»‌ (Motor City) استودیوی آی‌اف‌سی با بازی «آلن ریچسون» در روز اول اکران ۸۵۰ هزار دلار فروخته و به دنبال افتتاحیه ۱.۸ میلیون دلاری و رتبه هشتم است.

«جهنم خصوصی او» (Her Private Hell) به کارگردانی «نیکلاس ویندینگ رفن»در روز اول اکران در سینماهای آمریکا ۲۷۰ هزار دلار فروخته و با حدود ۶۲۵ هزار دلار تا یکشنبه در میان ۱۰ فیلم پرفروش قرار نمی‌گیرد.

 

پیش‌تر: فیلم «ادیسه» (The Odyssey) «کریستفر نولان» در دومین هفته اکران در سینماهای آمریکا به دنبال فروش ۸۴.۵ میلیون دلاری و ثبت بهترین رکورد کارنامه این فیلمساز است. «شوالیه تاریکی» (The Dark Knight) در سال ۲۰۰۸ فروش ۷۵.۱ میلیون دلاری را در هفته دوم ثبت کرد و در حال حاضر رکورددار است.

رکورد دیگری که این هفته می‌تواند برای «ادیسه» به ثبت برسد، دومین آخر هفته پرفروش فیلم‌هایی که با رده سنی بزرگسال (R) ساخته شده‌اند پس از «ددپول و ولورین» (Deadpool & Wolverine) مارول با ۹۶.۸ میلیون دلار در سال ۲۰۲۴ است. «ادیسه» در دومین هفته اکران در ۳۹۴۲ سالن سینما به نمایش درمی‌آید و حدود ۳۲ درصد نسبت به هفته اول کاهش فروش خواهد داشت.

بازسازی «موانا» (Moana) دیزنی با حدود ۱۰ میلیون دلار و کاهش ۴۴ درصدی نسبت به هفته دوم در رده دوم قرار می‌گیرد. این فیلم تا یکشنبه از مرز ۱۰۰ میلیون دلار در بازارهای داخلی عبور خواهد کرد.

«داستان اسباب‌بازی ۵» (Toy Story 5) پیکسار و دیزنی با حدود ۹.۴ میلیون دلار و کاهش ۳۱ درصدی نسبت به هفته پنجم سومین رتبه جدول را اشغال خواهد کرد. این فیلم تا یکشنبه به ۴۴۸ میلیون دلار نزدیک می‌شود. «مینیون‌ها و هیولاها» (Minions & Monsters) یونیورسال و ایلومینیشن در چهارمین هفته اکران به دنبال فروش ۹ میلیون دلاری است.

«موتور سیتی»‌ (Motor City) استودیوی آی‌اف‌سی با بازی «آلن ریچسون»، «شیلین وودلی» و «بن فاستر» که از «راتن تومیتوز» امتیاز ۶۵ درصد دریافت کرده در روز اول اکران ۴۷۵ هزار دلار فروخته و انتظار می‌رود به ۳ میلیون دلار تا یکشنبه نزدیک شود.

«جهنم خصوصی او» (Her Private Hell) به کارگردانی «نیکلاس ویندینگ رفن» و بازی «سوفی تاچر» و «چارلز ملتون» در شب اول اکران ۱۲۵ هزار دلار فروخته است. این فیلم که اولین بار در جشنواره کن به نمای درآمد از «راتن تومیتوز» امتیاز ۴۵ درصد دارد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید