news-background
news-background

اولین تریلر فیلم Behemoth پدرو پاسکال به کارگردانی تونی گیلروی

سرچ‌لایت اولین تیزر فیلم «بهموث» (Behemoth) به نویسندگی و کارگردانی «تونی گیلروی» و بازی «پدرو پاسکال» در نقش یک نوازنده ویولن سل «بااستعداد» را منتشر کرد.

«پدرو پاسکال» در این فیلم نقش یک نوازنده ویولن سل به نام الکس را بازی می‌کند که پس از ۲۰ سال زندگی در جاده‌ها و نوازندگی در ارکسترهای سمفونی به لس‌آنجلس برمی‌گردد. او سوار بر امواج رود موسیقی رهسپار ماجراجویی تازه می‌کند که زندگی‌اش را برای همیشه تغییر می‌دهد. دیگر بازیگران فیلم «الیویا وایلد» در نقش معشوقه سابق نوازنده، «هنک آزاریا» در نقش پدر الکس، «ویل آرنت» در نقش برادر و «ایوا ویکتور» در نقش معشوقه او خواهند بود.

پاسکال به «ونیتی فر» می‌گوید آموختن نوازندگی ویولن سل حتی از تمریناتش برای «گلادیاتور ۲» (Gladiator II) دشوارتر بوده است:‌ «آن مسائل در مقایسه با آموختن ویولن سل و اینکه کاری کنی به نظر برسد در حال نواختن چایکوفسکی هستی هیچ است.»

گیلروی که اولین فیلم بلندش پس از سریال «اندور» (Andor) در دیزنی+ را کارگردانی کرده در اقدامی بی‌سابقه ۹ آهنگساز را برای «بهموث» به خدمت گرفته است. «مایکل جاکینو»، «جیمز نیوتن هاوارد»، «آلن سیلوستری»، «مایکل ایبلز»، «امیلی بر»، «لوکاس فرانک»، «هنری جکمن»، «نامی ملومد» و «برندن رابرتس» این گروه آهنگساز را تشکیل می‌دهند.

«بهموث» پاییز آینده اکران خواهد شد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید