زمان مطالعه: ۱ دقیقه
تد دانسون در سریال کمدی اپل به الیزابت بنکس پیوست
«تد دانسون» در سریال کمدی جدید اپل به «الیزابت بنکس» ملحق شد. این سریال به نویسندگی «لیز هلدنز» و «مت وارد» تا پایان سال ۲۰۲۶ در لسآنجلس فیلمبرداری خواهد شد.
داستان این سریال بدون عنوان درباره زنی به نام هایدی با بازی «الیزابت بنکس» است که پس از یک طلاق سخت به دنبال یک فعالیت پرنشاط برای خود و فرزندانش است و در جمع بازنشستگان با پسر مجرد دوست دختر پدرش آشنا میشود. «راب دلینی» دیگر بازیگر سریال خواهد بود.
دانسون اخیراً سریال کمدی «مرد نفوذی» (A Man on the Inside) را در نتفلیکس داشته که در ماه فوریه برای فصل سوم تمدید شد. انتظار میرود که دانسون همزمان در هر دو سریال مقابل دوربین برود و خللی در روند تولید «مرد نفوذی» ایجاد نشود.
«جاناتان کریسل» که «معلم انگلیسی» (English Teacher) را در کارنامه دارد، کارگردان قسمت اول و تهیهکننده اجرایی سریال در کنار بنکس، «مکس هندلمن» و «کریسی وال» است. استودیوی اپل این سریال را با همکاری تلویزیون قرن بیستم میسازد.
دیدگاهها
مهمان
برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید