زمان مطالعه: ۱ دقیقه
فیلم Minotaur آندری زویاگینتسف در جشنواره کن ۱۰ دقیقه تشویق شد
«مینوتور» (Minotaur) که اولین فیلم «آندری زویاگینتسف» پس از حدود یک دهه است، در هشتمین روز جشنواره کن ۱۰ دقیقه تشویق شد. تماشاگران «مینوتور» پس از مراسم افتتاحیه فیلم را «باورنکردنی» و «شعفانگیز» توصیف کردند.
این فیلم روسی درباره یک مدیر پرنفوذ است که بحران شغلی، هرجومرج جهانی و خیانت او را به مرز فروپاشی روانی خطرناکی میکشاند. «دمیتری مازوروف» و «آیریس لبدوا» در این فیلم نقش گلب و گالینا را بازی کردهاند.
زویاگینتسف پس از دریافت جایزه هیأت داوران کن در سال ۲۰۱۷ برای «بیعشق» (Loveless) در جایزه بهترین فیلمنامه در سال ۲۰۱۴ برای «لوایتان» (Leviathan) به این جشنواره بازمیگردد. فیلم «النا» (Elena) او در سال ۲۰۱۱ جایزه هیأت داوران بخش «نوعی نگاه» را دریافت کرده بود.
این فیلم به نویسندگی «سمن لیاشنکو» و زویاگینتسف محصول مشترک فرانسه، آلمان و لاتویا است و موبی آن در آمریکای شمالی، بریتانیا، ایرلند، آلمان، اتریش و آمریکای لاتین پخش میکند.
دیدگاهها
مهمان
برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید