news-background
news-background

فیلم Garance در جشنواره کن ۱۲ دقیقه تشویق شد

یکی از طولانی‌ترین و پرشورترین تشویق‌های ایستاده فیلم کن ۲۰۲۶ با اکران فیلم «یک روز دیگر» (Garance) به وجود آمد. تازه‌ترین ساخته «ژان هری» یکشنبه شب در بخش مسابقه جنشواره کن به نمایش درآمد و ۱۲ دقیقه تشویق شد. «ادل اگزارکوپولوس»، «سارا ژیرودو» و «ماتیلد روریش» که در این فیلم مقابل دوربین رفته‌اند در میان تشویق تماشاگران یکدیگر را در آغوش گرفتند.

اگزارکوپولوس در این فیلم نقش یک بازیگر زن را بازی می‌کند که با بی‌ثباتی شغلی، اعتیاد به الکل، تراژدی خانوادگی و عشق کنار می‌آید.

«یک روز دیگر» چهارمین فیلم بلند هری در مقام کارگردان است. این بازیگر، کارگردان و فیلمنامه‌نویس در سال ۲۰۱۴ فیلم «او را می‌پرستد» (Elle L’Adore)، در سال ۲۰۱۸ فیلم «در دستان امن» (In Safe Hands) و «همه چهره‌های شما» (All Your Faces) را کارگردانی کرده است. اگزارکوپولوس برای «همه چهره‌های شما» در سال ۲۰۲۴ برنده جایزه «سزار» بهترین بازیگر نقش مکمل زن شد. این بازیگر وقتی فقط ۱۹ سال داشت به همراه «لئا سیدو» برای «آبی گرمترین رنگ است» (Blue Is the Warmest Color) به صورت مشترک برنده جایزه «نخل طلا» شد.

سیدو یکی از سلبریتی‌هایی بود که یکشنبه شب در مراسم افتتاحیه فیلم «یک روز دیگر» حضور داشت و عوامل را تشویق می‌کرد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید