news-background
news-background

رونمایی SNL از عزیز انصاری در نقش کش پاتل

«اشلی پابیلا» در تازه‌ترین اپیزود برنامه «اس‌ان‌ال» (Saturday Night Live) نقش «کارولاین لیویت» دبیر مطبوعاتی کاخ سفید را بازی کرد و «کالین جوست» در نقش «پیت هگست» وزیر جنگ دولت «دونالد ترامپ» ظاهر شد. اما این ترکیب در مقابل «عزیز انصاری» که نقش «کش پاتل» رئیس اف‌بی‌آی را بازی می‌کرد درخشش کمتری داشت.

پیش از آنکه انصاری روی صحنه برود، جوست در نقش هگست گفت: «همه می‌پرسند این جنگ [با ایران] کی تمام می‌شود؟ مثل این است که بپرسید آمیزش جنسی کی تمام می‌شود؟ پاسخ این است که وقتی کار مرد تمام شود.»

بازیگر «استاد هیچ» (The Master of None) سپس در نقش پاتل اعلام می‌کند که اولین فرد هندی تباری که در این سمت «افتضاح» عمل کرده:‌ «همه می‌گویند هندی‌ها زرنگ، سخت‌کوش و باهوشند. من بدون اینکه تردیدی باقی بماند ثابت می‌کنم که ما هم می‌توانیم مثل سفیدها ناکارآمد و بی‌کفایت باشیم.»

پاتل در پاسخ به سؤال یکی از بازیگران برنامه در نقش یک ژورنالیست درباره شایعه اخراجش می‌گوید: «البته که نه! رئیس جمهور ترامپ من را دوست دارد. همه من را دوست دارند، حتی ضارب ضیافت شام خبرنگاران کاخ سفید گفت: «همه را بکشید، به جز آقای پاتل.» اگر در مانیفست یک روانی این‌طور از شما تعریف کنند یعنی باید کارتان درست باشد.»

این قسمت یک هفته پس از تیراندازی یک مرد در ضیافت خبرنگاران کاخ سفید، حملات بیشتر ترامپ به «جیمی کیمل» و شبکه ای‌بی‌سی، سفر پادشاه بریتانیا به آمریکا و همزمان با اکران «شیطان پرادا می‌پوشد ۲» (The Devil Wears Prada 2) پخش می‌شد و سوژه‌های زیادی برای شوخی داشت اما این انصاری بود که بهترین لحظات برنامه شب گذشته را خلق کرد.

«الیویا رودریگو» در دومین قسمت از فصل پنجاه و یکم برای اولین بار میزبان و مهمان موزیکال برنامه بود. در اپیزود هفته آینده «مت دیمون» میزبان خواهد بود و ۱۶ مه «ویل فرل» به این برنامه بازخواهد گشت.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید