news-background
news-background

سث مک‌فارلین از احتمال تولید سومین فیلم لایو-اکشن Ted می‌گوید

«سث مک‌فارلین» شنبه شب این هفته در مصاحبه با «ددلاین» گفت تولد فیلم لایو-اکشن «تد» (Ted) برای پلتفرم پیکاک را بررسی می‌کند. این بازیگر و تهیه‌کننده ۵۲ ساله افزون بر این می‌گوید مایل است فصل سوم سریال «تد» را بسازد و نسخه انیمیشن این چندگانه در دست ساخت است.

او می‌گوید تولید این پروژه‌ها به شبکه پیکاک بستگی دارد: «فکر می‌کنم همه ما، به یک شکل، چه فصل سوم «تد» باشد یا فیلم بلندی برای پلتفرم پیکاک با همین بازیگران، موضوعی است که حاضریم بسازیم. همه‌اش روی میز است.»

«آلانا اوباک» یکی از بازیگران سریال «تد» در این رویداد می‌گوید: «ویژگی بسیار خوب سریال‌های شخصیت-محور این است که فرصت‌ها انتها ندارند.»

مک‌فارلین یادآوری می‌کند که فیلم‌های «تد» با بازی «مارک والبرگ» در ابتدا قرار بود انیمیشن باشند اما بعد به فیلم لایو-اکشن تبدیل شدند: «داستانش پس از رخدادهای فیلم می‌گذرد. بنابراین مارک والبرگ، آماندا سایفرد، جسیکا بارث و همه آن افراد از فیلم‌های اول خواهند بود. و بسیار خنده‌دار است. بسیار خوب عمل کرده‌اند.»

«سث مک‌فارلین» مانند نسخه سینمایی در نقش «تد» صداپیشگی می‌کند. در این سریال نوجوانی ۱۶ ساله در سال ۱۹۹۳ ایالت ماساچوست با چالش‌های تجربه روابط جنسی و مواد مخدر برای اولین بار دست به گریبان است. «آلانا اوباک»، «اسکات گریمز»، و «جورجیا ویگام» دیگر بازیگران این سریال خواهند بود.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید