news-background
news-background

واکنش کمدین‌ها به برگزاری ضیافت خبرنگاران «کاخ سفید» بدون کمدین: ترامپ زودرنج‌ترین بشر در طول تاریخ است

«جیمی کیمل» و دیگر مجریان برنامه‌های شبانه آمریکا حال و هوای ضیافت شام خبرنگاران «کاخ سفید» را متصور شدند و جمعه شب آخرین وضعیت جنگ «دونالد ترامپ» با ایران را مرور کردند.

کیمل درباره این ضیافت که این هفته برگزار می‌شود و به گفته ترامپ «تماشایی‌ترین» و «داغ‌ترین» مراسم تاریخ خواهد بود می‌گوید: «تنها چیز داغ‌تر از ضیافت پوشک‌های او در آن زمین گلف است.»

ترامپ برای اولین بار در این مراسم سالانه برای اصحاب رسانه و سیاستمداران حاضر خواهد شد و بنا بر گزارش «دیلی بیست» قصد دارد به رسانه‌ها حمله کند. کیمل در برنامه خود (Jimmy Kimmel Live) می‌گوید:‌ «او نیازی نیست نگران این باشد که سوژه تمسخر قرار بگیرد، چون میزبان رویداد امسال کمدین نخواهد بود.»

کیمل توضیح می‌دهد که در عوض «کاخ سفید» یک ذهن‌خوان به نام «آز پرلمن» را برای اجرای برنامه استخدام کرده است: «این کار سنت چندین ساله مراسم را می‌شکند، مراسمی که معمولاً فردی شوخ در آن ظاهر می‌شد و با سلبریتی‌ها و رئیس جمهور و سایرین شوخی می‌کرد. اما رئیس جمهور ما فردی زودرنج و حساس با نازک‌ترین پوستی است که بشری در طول تاریخ داشته، و این یعنی هیچ کمدینی در مراسم حضور ندارد.»

او سپس تصمیم می‌گیرد که شوخی‌های خودش را یک مراسم خیالی به ترامپ تقدیم کند: «همه شما لباس رسمی و تاکسیدو پوشیده‌اید. این همه سیاهی از زمان انتشار اسناد [سانسور شده] اپستین و ترامپ ندیده‌ام. امشب خوش می‌گذرد، و آقای رئیس جمهور، خوشحالم که تصمیم گرفتید بمانید. نگران نباشید اگر غرورتان را لگدمال کردیم، باعث می‌شود [کبودی] دستتان کمتر تهوع‌آور باشد.»

کیمل در ادامه با تصویری که ترامپ از خود با ظاهر مسیح در شبکه‌ها اجتماعی منتشر کرد و سپس مدعی شد خود را به پزشک شبیه کرده شوخی می‌کند: «اگر در حادثه‌ای ناگوار رئیس جمهور نیاز فوری پزشکی پیدا کرد، آیا پزشکی در اینجا حضور دارد؟ ببخشید، منظورم این است که آیا مسیح در اینجا حضور دارد؟ همیشه این دو را اشتباه می‌گیرم. می‌فهمم که چرا فکر می‌کنید مسیح هستید. هر وقت وارد جمعی می‌شود، دیگران می‌گویند: «یا حضرت مسیح، برگشت.»»

او در بخش دیگری از برنامه می‌گوید: «ترامپ در دوره دوم ریاست جمهوری‌اش دستاوردهای زیادی داشته. او قوانین جدیدی برای نفت و گاز تصویب کرد. ترمز انرژی خورشیدی و بادی را کشید. میراث شما این است، قربان، رها کردن باد و گاز.»

کیمل سپس «استیون میلر» مشاور ترامپ را «نژادستیز» می‌خواند و می‌گوید: «او مثل نوزاد هیتلر است که برای کشتن ما در زمان سفر کرده.»

«استیون کولبر» که سابقه میزبانی ضیافت خبرنگاران «کاخ سفید» را دارد در برنامه خود (The Late Show) می‌گوید حدس می‌زند که چرا ترامپ قصد دارد بلافاصله پس از شوخی با اصحاب رسانه مراسم را ترک کند: «چون در این مراسم به خاطر افشای نقاشی جشن تولد جفری اپستین به «وال استریت ژورنال» جایزه‌ای اهدا می‌کنند.»

«سث مایرز» کمدین دیگری است که درباره انتقاد «تد کروز» از سیاست‌های ترامپ در مورد جنگ با ایران در برنامه شبانه خود (Late Night with Seth Meyers) می‌گوید: «به یاد داشته باشید، این حرف تد کروز است. او همیشه از دونالد ترامپ حمایت کرده، و حتی او نمی‌تواند در این خصوص از او حمایت کند. می‌گوید: «آقای رئیس جمهور، باید روی پایین آورد قیمت‌ها تمرکز کنی» و ترامپ می‌گوید: «برنامه دارم. دولت فدرال فروشگاه‌های پوشاک تی‌جی مکس را می‌خرد. تد، با کمترین هزینه مکس را می‌خریم، تد!»»

مایرز ادامه می‌دهد: «ترامپ می‌داند که چه افتضاحی به بار آورده و چنان بی‌قرار خروج از این وضعیت است که حالا تهدید به تیراندازی به کشتی‌های ایرانی در تنگه هرمز می‌کند و دیوانه‌وار پیام می‌فرستد. دوباره دچار آشفتگی روانی شده. مثل قمارباز فاسدی است که پشت میز بازی می‌بازد.»

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید