news-background
news-background

مک‌کنا گریس به سریال لایو-اکشن Scooby-Do ملحق شد

«مک‌کنا گریس» به سریال لایو-اکشن «اسکوبی-دو» (Scooby-Do) استودیوهای برلانتی و نتفلیکس ملحق شد. «ددلاین» گزارش داده است که او در این سریال هشت اپیزودی نقش دفنی را بازی خواهد کرد.

داستان سریال درباره دوستان قدیمی شگی و دفنی است که در آخرین اردوی تابستانی خود سگی گمشده را جست‌وجو می‌کنند و ممکن است شاهد قتلی فراطبیعی بوده باشند. آن‌ها به همراه ولمای عملگرا و فردی عجیب تصمیم می‌گیرند این پرونده را حل کنند.

«جاش اپلبام» و «اسکات روزنبرگ» نویسندگان سریال بر اساس شخصیت‌هایی خواهند بود که استودیوی انیمیشن‌سازی «هانا باربرا» خلق کرد خواهند بود.

«اسکوبی دو» به نویسندگی «جو روبی» و «کن اسپیرز» اولین بار در سال ۱۹۶۹ از شبکه سی‌بی‌اس پخش شد و بعدها به ای‌بی‌سی رفت. اسپین‌آف‌ها و ریبوت‌های این مجموعه در دهه ۱۹۸۰ و ۲۰۰۰ از شبکه‌های دیگری پخش شدند تا اینکه شبکه کارتون نتورک ریبوت دیگری را در سال ۲۰۱۰ پخش کرد و تا سال ۲۰۱۸ ادامه داد. شبکه بومرنگ سریال انیمیشن اریجینال دیگری به نام «اسکوبی دو و حدس بزن چه کسی» (Scooby-Doo! and Guess Who) را در سال ۲۰۱۹ پخش کرده است. پلتفرم استریم اچ‌بی‌او مکس سریال اسپین‌آف «ولما» (Velma) به نویسندگی «میندی کالینگ» را ساخت که پس از دو فصل کنسل شد، در سال ۲۰۰۲ یک فیلم لایو-اکشن و یک دنباله در سال ۲۰۰۴ برای این چندگانه ساخته شد که بازیگرانی چون «فردی پرنز جونیور» و «سارا میشل گلار» در آن ظاهر شدند و علاوه بر این یک فیلم انیمیشن بلند به نام «اسکوب» (Scoob) در زمان پاندمی پخش شد.

گریس اخیراً در فیلم «حسرت تو» (Regretting You) پارامونت را در سالن‌های سینما داشته و به زودی در «جیغ ۷» (Scream 7) و «هانگر گیمز: طلوع مراسم درو» (Hunger Games: Sunrise on the Reaping) دیده خواهد شد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید