news-background
news-background

سم ریمی می‌گوید Spider-Man 4 هرگز ساخته نمی‌شود

«سم ریمی» یک بار دیگر تأکید کرد که برای کارگردانی «مرد-عنکبوتی ۴» (Spider-Man 2) بازنخواهد گشت. دو سال پیش «توماس هیدن چرچ» بازیگر قسمت سوم ادعا کرد که ریمی یک فیلم دیگر با بازی «توبی مگوایر» در دست ساخت دارد اما این کارگردان آن ادعا را رد کرد.

ریمی در مصاحبه جدیدی با «اسکرین رنت» یک بار دیگر این شایعه را رد می‌کند و می‌گوید «مرد-عنکبوتی ۴» ساخته نمی‌شود: «پس از سه فیلمی که ساختم، مشعل را به دیگران سپردم. و فکر می‌کنم باید آن خط داستانی و مخاطبی که مشعل‌دار را دنبال می‌کند را ادامه دهند... پیتر پارکر و ام‌جی به جای دیگری رفته‌اند. درست نیست که برگردم و آن نسخه از داستان را احیا کنم.»

سونی پیکچرز در مقطعی پیش‌تولید «مرد-عنکبوتی ۴» با کارگردانی ریمی را آغاز کرده بود اما آن پروژه هیچ‌گاه فیلمبرداری نشد. پس از آن سونی دو فیلم دیگر با بازی «اندرو گارفیلد» و سه فیلم دیگر با «تام هالند» ساخت. «روز جدید» (Spider-Man: Brand New Day) آخرین قسمت این چندگانه با بازی هالند است که فیلمبرداری آن به تازگی به پایان رسیده.

ریمی در مصاحبه دیگری با «مووی‌وب» می‌گوید زمانی سعی کرده یک فیلم «بتمن» (Batman) بسازد: ««بتمن» را دوست دارم. سعی کردم یک فیلم «بتمن» بسازم. نتوانستم امتیازش را به دست بیاورم.»

ریمی اخیراً فیلم «کمک بفرستید» (Send Help) با بازی «ریچل مک‌آدامز» را کارگردانی کرده که جمعه آینده اکران خواهد شد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید