news-background
news-background

رابرت داونی جونیور: گوئینت پالترو پس از چهار فیلم تام هالند را نمی‌شناخت

«رابرت داونی جونیور» بازیگر نقش «مرد آهنی» (Iron Man) در «دنیای سینمایی مارول» چهارشنبه این هفته در رویداد «زنان در سرگرمی» که «هالیوود ریپورتر» برگزار می‌کند، با «گوئینت پالترو» بازیگر نقش «پپتر پاتس» در همین چندگانه شوخی کرد.

داونی جونیور پیش از آنکه پالترو «جایزه رهبری شری لنسینگ» را دریافت کند، او را «به شکل ناممکنی باهوش، و در عین حال در مورد انگاره‌های ابتدایی «دنیای سینمایی مارول» و ساکنین آن گیج» توصیف کرد و گفت این بازیگر فراموش می‌کرده است که «تام هالند» کیست.

بازیگر نقش «تونی استارک» به شوخی گفت: «می‌گفت: [تام هالند] کیست؟ می‌گفتم: ««مرد عنکبوتی» است. می‌گفت: «ولی او گفت اسمش پیتر است.» می‌گفتم: «اسم شخصیتش پیتر است. او تام هالند است. در چهار فیلم با او همکاری کرده‌ای.»»

داونی جونیور در ادامه نگاهی به کارنامه پالترو و نمایش او در «شکسپیر عاشق» (Shakespeare in Love) در سال ۱۹۹۸ و به تازگی «مارتی معظم» (Marty Supreme) می‌اندازد و می‌گوید:‌ «او شرکت «گوپ» را میان برداشت‌های «مرد آهنی» تأسیس کرد.» او می‌گوید قطع رابطه پالترو با «کریس مارتین» امکان «جدایی آگاهانه» را «به سیاره زمین معرفی» کرد: «یادتان هست؟ اتفاقی که هالیوود در تقلید نکردنش عالی عمل کرده.»

بازیگر «اوپنهایمر» (Oppenheimer) در ادامه با شخصیت «دوقطبی‌ساز» پالترو در جامعه شوخی می‌کند و می‌گوید این واژه را افراد «نادان» برای توصیف «زنان قدرتمندی به کار می‌برند که دهه‌ها نوآوری و اعتبار را اثبات کرده‌اند.» او در پایان با صدای بلند گفت: «وقتش رسیده که گوئنت پالترو لاکردار را گرامی بداریم.»

در این مراسم با میزبانی «ریچل سنت» بازیگران دیگری چون «رجینا هال»، «داکوتا جانسون»، «چیس اینفینیتی» و «سارا پولسن»‌ حضور داشتند. «جنیفر لوپز» جایزه «برابری در سرگرمی» را از «کری واشینگتن» دریافت کرد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید