news-background
news-background

فیلم Rush Hour 4 با فشار ترامپ چراغ سبز گرفت

پارامونت پیکچرز برای تولید دنباله «ساعت شلوغی ۴» (Rush Hour 4) با فشار «دونالد ترامپ» موافقت کرد. چند نشریه از جمله «ددلاین»، «ورایتی» و «پاک نیوز» تأیید کرده‌اند که این استودیوی چند روز پس از آنکه ترامپ در شبکه اجتماعی تروث سوشال از این چندگانه نوشت، برای قسمت چهارم چراغ سبز نشان داده است.

ترامپ نوشته بود: «همیشه «ساعت شلوغی» را دوست داشتم - خنده‌دار و پر از صحنه‌های اکشن است و ترکیب جکی چان و کریس تاکر عالیست. فیلم‌های بیشتری مانند این می‌خواهیم!»

«سمافور» پیش‌تر از «فردی که مستقیماً با این بحث‌ها آشنا است» نقل کرده بود که رئیس جمهور آمریکا «دیوید الیسون» مدیر عامل اوراکل را «شخصاً تحت فشار» قرار داده تا این دنباله با بازی «جکی چان» و «کریس تاکر» پس از خریداری پارامونت را بسازد.

هر سه فیلم را «برت رتنر» کارگردانی کرده که در سال ۲۰۱۷ به چند مورد آزار جنسی متهم شده و در دادگاه فیصله داده شده. او از سوی دیگر مستندی درباره «ملانیا ترامپ» همسر رئیس جمهور ساخته که آمازون برای پخش آن ۴۰ میلیون پرداخته است. «گاردین» می‌نویسد استخدام دوباره رتنر برای قسمت چهارم با حمایت مستقیم ترامپ و الیسون بوده است. سه فیلم «ساعت شلوغی» را در سال‌های ۱۹۹۸، ۲۰۰۱ و ۲۰۰۷ منتشر کرد که در مجموع ۸۵۰ میلیون دلار در سراسر دنیا فروختند.

با توجه به پیام ترامپ انتظار می‌رود «جکی چان» و «کریس تاکر» برای قسمت چهارم بازگردند و نقش‌های کارآگاه لی و کارتر را تکرار کنند. هر دوی این بازیگران پیش‌تر برای بازگشت اظهار تمایل کرده بودند.

چان پس از پیروزی ترامپ در انتخابات سال ۲۰۱۶ به «یاهو» گفته بود: «به او فرصتی بدهید تا آمریکا و دنیا را تغییر دهد. او یک تاجر است... به نظر من می‌داند این مسائل را چگونه مدیریت کند.»

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید