news-background
news-background

تجربه «ویژه» لیندزی لوهان در قطر «جادویی» پس از برگزاری مراسم اهدای جوایز Fashion Trust Arabia 2025

«لیندزی لوهان» این هفته به قطر سفر کرد تا در مراسم اهدای جوایز فشن تراست عربی (Fashion Trust Arabia) حضور پیدا کند. او با انتشار تصاویری در اینستاگرام این تجربه را «ویژه» و قطر را «جادویی» توصیف کرده است.

بازیگر ۳۹ ساله فیلم «جمعه عجیب» (Freaky Friday) چند تصویر از گشت و گذار خود در شهر دوحه منتشر می‌کند و می‌نویسد: «قطر، جادویی بودی. ظهرانه، خنده، آفتاب و کمی درخشش در بازار طلا...»

مراسم فشن تراست عربی ۲۱ نوامبر برگزار شد و علاوه بر لوهان بازیگران دیگری چون «اما رابرتس» و سوپرمدل‌هایی مانند «ژیزلی بینچنی» در آن حاضر شدند.

لوهان پیش‌تر گفته بود که در دبی زندگی آرامی به دور از پاپاراتزی‌ها دارد: «از هالیوود خیلی دور است و زندگی بسیار نرمالی دارم. این نگرانی را ندارم که نمی‌توانم برای غذا خوردن بیرون بروم چون کسی از پسرم عکس می‌گیرد… احساس امنیت می‌کنم.»

او در مصاحبه با «ال» گفته بود که تغییر چهره‌اش نتیجه جراحی پرخرجی نیست: «همه بوتاکس می‌کنند.» لوهان اضافه کرده بود که آب هویچ-زنجبیل، چای سبز، آب و فرو بردن چهره در آب سرد روش‌های ساده او برای محافظت از پوست خود است.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید