news-background
news-background

دنیای دیوانه دیوانه: تصاویر درز شده از پشت صحنه Avengers: Doomsday «شاید» با هوش مصنوعی گوگل ساخته شده باشند

هوش مصنوعی جدید گوگل در شبکه‌های اجتماعی مارول و دیگر استودیوهای هالیوود را به دردسری بی‌سابقه انداخت. گوگل هفته پیش سیستم تولد تصویر «نانو بانانا پرو» (Nano Banana Pro) را معرفی کرد که بر اساس هوش مصنوعی جمینای ساخته شده و توانایی تصویرسازی آن مرزهای واقعیت و خیال و مفهوم درز تصاویر پشت صحنه از فیلم‌ها را دگرگون کرد.

در دهه‌های گذشته با شروع فیلمبرداری پروژه‌های سینمایی و تلویزیونی در فضاهای باز عکاسان تصاویری شکار می‌کردند که داستان را افشا می‌کرد. اگر قرار بود کسی این تصاویر را جعل کند باید وقت زیادی را با نرم‌افزارهایی مانند فتوشاپ می‌گذراند اما حالا با «نانو بانانا پرو» کاربران می‌توانند تصاویری را به چند کلمه تولید کنند که تشخیص آن‌ها از واقعیت بسیار دشوار است.

«فوربز» گزارش داده است که در طول ۲۴ ساعت گذشته تصاویری از «پشت صحنه» فیلم «انتقام‌جویان: دومزدی» (Avengers: Doomsday) و فصل پنجم سریال «پسران» (The Boys) در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که با وجود میلیون‌ها بازدید شاید واقعی نباشند. تصاویر مرتبط با «دومزدی» درون فضای بسته و از گونه تصاویر رسمی پشت صحنه‌ای است که اغلب در نشریات معتبر منتشر می‌شد. تولید این تصاویر بسیار ساده و سریع است و کمتر از پنج دقیقه زمان می‌برد.

در این گزارش آمده است که گوگل در مورد «نانو بانانا پرو» برای تولید تصاویر افراد حقیقی هیچ محدودیتی ایجاد نکرده است. در سال‌های اخیر بیشتر تصاویر تولید شده با هوش مصنوعی با کمی دقت قابل تشخیص بودند و بعضاً به اعتبار هنرمندان واقعی که متهم به استفاده از این فناوری می‌شدند لطمه زدند. اما به نظر می‌رسد که پیشرفت هوش مصنوعی در زمینه تولید تصاویر فتورئال به دورانی رسیده باشد که هرج‌ومرجی بی‌سابقه را بیافریند.

در یکی از تصاویر «جیمز مارسدن» در نقش «سایکلاپس»، «ربکا رومین» در نقش «میستیک»، «چنینگ تیتوم» در نقش «گامبیت»، «تیونا پاریس» در نقش «مونیکا رمبو»، «آلن کامینگ» در نقش «نایت‌کرالر»، «پاتریک استوارت» در نقش «پروفسور اگزاویه» و «ایان مک‌کلن» در نقش «مگنتو» رو به دوربین دیده می‌شوند. اما همان‌گونه که برخی از کاربران در شبکه‌های اجتماعی یادآوری کرده‌اند این تصویر بیش از حد بی‌نقص به نظر می‌رسد و حضور «مونیکا رمبو» در کنار دیگر اعضای«ایکس-من» چندان منطقی نیست. در تصویر دیگری «رابرت داونی جونیور» و «تام هیدلستون» در نقش‌های «دکتر دوم» و «لوکی» دیده می‌شوند.

«کلایدر» گزارش داده است که اولین تریلر «انتقام‌جویان: دومزدی» پیش از اکران فیلم «آواتار: آتش و خاکستر» (Avatar: Fire and Ash) از تاریخ ۱۹ دسامبر ۲۰۲۵ در سالن‌های سینما رونمایی خواهد شد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید