news-background
news-background

گی‌یرمو دل تورو: همکاری با برادران واینستین ناخوشایندتر از ربوده شدن پدرم بود

«گی‌یرمو دل تورو» می‌گوید همکاری با برادران واینستین تجربه‌ای ناخوشایندتر از ربوده شدن پدرش در مکزیک بوده است. او در سال ۱۹۹۷ دومین فیلم بلندش «تقلید» (Mimic) را با همکاری «هاروی واینستین» تهیه‌کننده بدنام هالیوود ساخت و شاهد گروگان گرفته شدن پدرش بود.

دل تورو شنبه این هفته در رویداد «کانتندرز» در لس‌آنجلس به «ددلاین» می‌گوید تجربه همکاری با واینستین‌ها «به راحتی» ناگوارتر از ربوده شدن پدرش بوده است: «چون در مورد دیگر می‌دانستی که از تو چه می‌خواهند. کسی می‌داند که واینستین‌ها چه می‌خواهند؟»

این فیلمساز مکزیکی برنده اسکار به یاد می‌آورد که برخی از «تصاویر» فیلم «تقلید» حاصل «آزمون دشوار» آن همکاری با برادران واینستین در طول بیش از ۷۲ روز بوده و «جیمز کامرون» در آزادی پدرش کمک کرده است.

دل تورو که جایزه «تالار مشاهیر کانتندرز» را دریافت کرد، در بخش دیگری از مصاحبه می‌گوید فیلم جدیدش «فرانکنشتاین» (Frankenstein) نتیجه «بیش از ۳۰ سال فیلمسازی و ۵۰ سال وسواس» است.

او در ادامه یک بار دیگر حس خود به هوش مصنوعی را در «لعنت به هوش مصنوعی» خلاصه می‌کند و می‌گوید: «شاید برای معماری، شیمی و دارو مفید باشد... اما در مورد هنر، گمان نمی‌کنم که هیچ هنرمندی داوطلب شده باشد و بگوید: «می‌توانیم به هوش مصنوعی رو بیاوریم؟»» دل تورو این فناوری را با یک مهمان ناخوانده مقایسه می‌کند: «می‌داند که چه کارهایی کرده‌اند؛ نمی‌داند که از این پس چه کند. انسان نیست.»

دل تورو می‌گوید اگر مردم برای دیدن فیلم یا شنیدن ترانه‌ای که با هوش مصنوعی ساخته شده چند دلار پرداخت کنند، «متأسفانه باید بگویم آنگاه فیلم‌هایی که لایقش هستیم را خواهیم دید.»

فیلم «فرانکنشتاین» با بازی «اسکار آیزاک» در نقش «ویکتور فرانکنشتاین» و «جیکوب الوردی» در نقش هیولای او اولین بار در جشنواره ونیز به نمایش درآمد و ۷ نوامبر از نتفلیکس پخش شد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید