زمان مطالعه: ۲ دقیقه
اولین تریلر سریال Death Of Bunny Munro مت اسمیت
اولین تریلر اقتباس تلویزیونی از رمان «مرگ بانی مانرو» (The Death Of Bunny Munro) نوشته «نیک کیو» با بازی «مت اسمیت» رونمایی شد. بازیگر «دکتر هو» (Doctor Who) و «خاندان اژدها» (House Of The Dragon) به همراه کیو یکی از تهیهکنندگان این سریال شش اپیزودی خواهد بود.
داستان سریال در مورد یک فروشنده لوازم آرایشی هوسران و بیقید به نام «بانی مانرو» است که پس از خودکشی همسرش باید از پسر نه سالهاش مراقبت کند. این دو در یک سفر جادهای به جنوب انگلستان میکوشند با اندوه خود کنار بیایند. بانی در این سفر سعی میکند هر زنی که میبیند را اغوا کند در حالی که پسر او وقتش را با گفتوگو با روح مادرش میگذراند تا حواس خود را از این حقیقت پرت کند که پدرش نه فقط یک انسان جایزالخطا بلکه مردی رسواست.
اسمیت درباره این نقش گفته بود: «همکاری با نیک کیو در «مرگ بانی مانرو» افتخار بزرگی است. تفحصی درخشان درباره عشق، غم و هرجومرج است و در دل آن داستانی عمیق، دشوار و صمیمانه در مورد یک پدر و پسر که با مرگ و تغییر دست به گریبانند.»
«ایزابلا اکلوف» (Industry) کارگردان و «پیت جکسون (Somewhere Boy) نویسنده سریال برای شبکه اسکای خواهد بود. فیلمبرداری این سریال از بهار سال آینده در جنوب انگلستان آغاز خواهد شد. کتاب «مرگ بانی مانرو» در سال ۲۰۰۹ منتشر شده و دومین رمان بازیگر، خواننده و موسیقیدان استرالیایی است.
«مرگ بانی مانرو» ۲۰ نوامبر پخش خواهد شد.
دیدگاهها
مهمان
برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید