news-background
news-background

دیو باتیستا: با بازیگرانی که همیشه ناله می‌کنند همکاری نخواهم کرد

«دیو باتیستا» در مصاحبه جدیدی با «کلایدر» می‌گوید از این پس با بازیگرانی که در صحنه فیلمبرداری بدرفتاری می‌کنند همکاری نخواهد کرد چون تجربه «وحشتناکی» است.

بازیگر «نگهبانان کهکشان» (Guardians of the Galaxy) می‌گوید: «به سن و مقطعی از زندگی‌ام رسیده‌ام که [متوجه شده‌ام] زندگی لعنتی خیلی کوتاه است. دوست دارم با کسانی همکاری کنم که دوستشان دارم و برایشان احترام قائلم، چون این حرفه را دوست دارم. فیلمسازی را دوست دارم و اگر کسانی مایل نیستند در این حرفه باشند، من هم نمی‌خواهم در کنارشان باشم. می‌دانید؟»

او ادامه می‌دهد: «از حضور در صحنه خوشحالم. از نظر من کار عشقی است، و به آن علاقه زیادی دارم. می‌خواهم آن‌جا حضور پیدا کنم و بیشترین لذت را ببرم، برای همین نمی‌خواهم بشنوم که دیگران از کاری که همه ما آنقدر خوشبخت بوده‌ایم که به آن مشغول شویم شکوه و شکایت و ناله می‌کنند.»

باتیستا در چند مصاحبه گفته بود که مایل است نقش‌های مختلفی را تجربه کند و فقط در فیلم‌های ابرقهرمانی مارول نقش «درکس» را تکرار نکند. او سال گذشته درباره کاهش وزن خود گفت: «شروع کردم به کاهش وزن چون برای یک نقش خیلی درشت هیکل شده بودم. به شکل ناخوشایندی بزرگ. برای «درب کابین را بزن» (Knock at the Cabin) خیلی درشت شدم. حدود ۱۴۲ کیلوگرم بودم..»

او افزوده بود: «هرچه بیشتر کاهش پیدا می‌کردم در مقابل دوربین و کنار بازیگران دیگر بهتر به نظر می‌رسیدم. هنوز انسان درشت هیکلی هستم. قد ۱۹۳ و وزن ۱۰۹ کیلوگرمی دارم و کنار بازیگران معمولی، مثل یک گوریل به نظر می‌آیم و این حواس را پرت می‌کند. شاید چند کیلوگرم دیگر وزنم را کم کنم. خودم را می‌کشم تا به اندازه درست برسم. سخت ورزش می‌کنم… حتی حالا می‌بینم که در شبکه‌های آنلاین در مورد سلامت من اظهار نگرانی می‌کنند.»

باتیستا در همان ایام به «جی‌کیو» گفته بود که می‌خواهد «بازیگر خوبی» باشد: «فقط می‌خواهم یک بازیگر خوب لعنتی باشم. یک بازیگر قابل‌احترام.» او در مصاحبه با «گیزمودو» به یاد آورده بود که «دنی ویلنوو» به او می‌گوید «بازیگری قوی» است : «به خودم اطمینان نداشتم. اما او آمد و و گفت: «احساس می‌کنم مقاومت می‌کنی. بازیگر خیلی خوبی هستی، دوست من. فقط از غریزه‌ات پیروی کن.»»

«افتربرن» (Afterburn) آخرین فیلم باتیستا است که این روزهای در سینماهای آمریکا به نمایش درمی‌آید.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید