news-background
news-background

کناره‌گیری گای ریچی از کارگردانی Road House 2

«گای ریچی» فیلم «رود هوس ۲» (Road House 2) با بازی «جیک جیلنهال» را کارگردانی نمی‌کند. علت جدایی ریچی از این پروژه اعلام نشده اما فیلمبرداری همچنان قرار است از سپتامبر امسال شروع شود.

استراتژی آمازون برای پخش قسمت اول «رود هوس» در سال ۲۰۲۴ اعتراض «داگ لایمن» کارگردان فیلم را در پی داشت تا جایی که اعلام کرد در مراسم افتتاحیه حضور پیدا نمی‌کند. او ادعا می‌کرد که آمازون به او وعده اکران فیلم در سالن‌های سینما را داده اما جیلنهال در مصاحبه‌ای گفت که این استودیو از ابتدا قصد داشته فیلم را در پلتفرم استریم پرایم ویدیو پخش کند.

فیلمنامه توسط «ویل بیل» به نگارش درآمده‌ که فیلم «پسران بد: سواری یا مرگ» (Bad Boys: Ride or Die) را در کارنامه دارد. «چارلز روون» و «الکس گارتنر» از شرکت اطلس اینترتینمنت و «جاش مک‌لافلین» و «ایوان اتکینسون» از شرکت ناین استوریز تهیه‌کنندگان پروژه‌اند.

قسمت اول بازسازی فیلم کالت دهه‌ هشتادی «رود هوس» به کارگردانی «داگ لایمان» در سال ۲۰۲۴ در «جنوب از جنوب غربی» (SXSW) اکران شد. در این نسخه، «دالتون» یک مأمور امنیتی است که در منطقه کیز ایالت فلوریدا وظیفه دارد از یک بار را دارد. این فیلم در دو هفته‌ اول پخش در پلتفرم پرایم ویدیو بیش از ۵۰ میلیون بیننده داشت و رکورد فیلم‌های اوریجینال این شبکه را شکست. این آمار در نهایت طی هشت هفته‌ اول در پرایم ویدیو به ۸۰ میلیون بیننده‌ در سراسر دنیا رسید.

ریچی امسال فیلم «چشمه جوانی» (Fountain of Youth) را در اپل تی‌وی+ خواهد داشت و کمدی تلخ «سگ و همسر» (Wife and Dog) با بازی «بندیکت کامبربچ»، «رزاموند پایک» و «آنتونی هاپکینز» را کارگردانی مي‌کند. پروژه‌های دیگر او فیلم اکشن «در ابهام» (In the Grey) با بازی «هنری کویل» و «جیک جیلنهال» است. این کارگردان بریتانیایی سریال «سرزمین تبهکاران» (Mobland) او با بازی «پی‌یرس برازنان» و «تام هاردی» به تازگی از پارامونت+ منتشر شده است.

«دیو باتیستا» بازیگر فیلم‌های «تلماسه» (Dune) و «نگهبانان کهکشان» (Guardians of the Galaxy) در «رود هوس ۲» به جیلنهال ملحق خواهد شد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید