news-background
news-background

اولین تریلر فیلم Caught Stealing به کارگردانی دارن آرونوفسکی

اولین تریلر فیلم «بازداشت حین سرقت» (Caught Stealing) به کارگردانی «دارن آرونوفسکی» و بازی «آستین باتلر»، «مت اسمیت» و «زوئی کراویتس» رونمایی شد.

«بازداشت حین سرقت» داستانی درباره یک بازیکن سابق بیسبال به نام «هنک تامپسون» روایت می‌کند که در دهه ۱۹۹۰ نیویورک برای بقا وارد دنیای جنایات زیرزمینی می‌شود. این فیلم بر اساس کتابی نوشته «چارلی هیوستون» ساخته خواهد شد. هیوستون نویسنده فیلمنامه و به همراه آرونوفسکی و باتلر تهیه‌کننده فیلم خواهد بود.

آرونوفسکی پیش‌تر به «ونیتی فر» گفته بود که در زمان فیلمبرداری به باتلر توصیه می‌کند که فیلم کمدی تلخ «پس از ساعت‌ها» (After Hours) «مارتین اسکورسیزی» را تماشا کند. این فیلمساز درباره لوکیشن ایست ویلج نیویورک می‌گوید: «این فیلم پر از اتفاقات عجیب است. و این بر اساس تجارب من است و به همین علت این منطقه را دوست دارم.» باتلر اضافه می‌کند که ایست ویلج در فیلم به یک شخصیت تبدیل می‌شود: «فیلمبرداری شبانه دیوانه‌وار بود.»

«بازداشت سارق» ۲۷ اوت اکران خواهد شد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید