news-background
news-background

دنیس آرنت بازیگر فیلم Basic Instinct درگذشت

«دنیس آرنت» بازیگر فیلم «غریزه اصلی» (Basic Instinct) و چندین سریال «دیوید ای. کلی» که برای نمایش «هایزنبرگ» (Heisenberg) در برادوی نامزد جایزه تونی شده بود، در سن ۸۶ سالگی درگذشت. خانواده بازیگر با انتشار بیانیه‌ای درگذشت او را در اشلند اورگن تأیید کرده‌اند.

آرنت فوریه ۱۹۳۹در واشنگتن متولد شد و در جنگ ویتنام خلبان هلیکوپتر بود. او پس از جنگ به سیاتل نقل مکان کرد و با اصرار یک دوست برای یک تئاتر محلی تست بازیگری داد.

بازیگر فقید در تئاترهای متعددی از جمله «سیاتل رپ»، «آرتیستز ریپرتوری»، و بسیاری دیگر ایفای نقش کرد. آرنت در «جشنواره شکسپیر اورگن» نقش‌های اصلی «شاه لیر» و «کوریولانوس» را بر عهده داشت و در نمایش‌های «طوفان» و «اتللو» ظاهر شد. او در سال ۲۰۱۷ برای نقش «الکس» در نمایش «هایزنبرگ» اثر «سایمون استیونز» مقابل «مری-لوئیز پارکر» نامزد جایزه تونی برای بهترین بازیگر نقش اول مرد شد.

آرنت در دهه ۱۹۷۰ بازیگری در تلویزیون و سینما را آغاز کرد و در سریال‌های «سی‌اس‌آی» (CSI)، «سوات» (S.W.A.T)، «مبارزه خوب» (The Good Fight)، «فراطبیعی» (Supernatural)، «آناتومی گری» (Gray's Anatomy)، «چگونه از مجازات قتل فرار کنیم» (How to Get Away With Murder) و سریال‌های حقوقی «دیود ای. کلی» از جمله  «الی مک‌بل» (Ally McBeal) و «تمرین» (The Practice) دیده شد.

او در یکی از صحنه‌های معروف فیلم «غریزه اصلی» نقش ستوانی را بازی کرده که از شخصیت «شارون استون» بازجویی «شکست‌ناپذیر» (Undisputed) با بازی «وسلی اسنایپس» دیگر فیلم کارنامه آرنت است.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید