news-background
news-background

فیلم Dune 4 ساخته می‌شود - شایعه

استودیوی برادران وارنر و لجندری فیلم «تلماسه ۴» (Dune 4) را بر اساس یک گزارش غیررسمی در دست ساخت دارد. این پروژه در حالی در دست ساخت قرار گرفته که «دنی ویلنوو» هنوز «مسیحای تلماسه» (Dune Messiah) را به عنوان «قسمت سوم» شروع نکرده است.

«دنیل ریکتمن» گزارش می‌دهد که دو استودیو «یک سریال جدید و قسمت چهارم» را در دست ساخت دارند. این احتمال وجود دارد که اقتباس بعدی از کتاب‌های «فرزندان تلماسه» (Children of Dune) و «خدای امپراتور تلماسه» (God Emperor of Dune) باشد. سریال «تلماسه: پیش‌گویی» (Dune: Prophecy) به تازگی از مکس پخش شده و برای فصل دوم چراغ سبز دریافت کرده. با توجه به اکران «مسیحای تلماسه» در سال ۲۰۲۶ و در صورتی تولید «تلماسه ۴»، هواداران «تلماسه» تا یک دهه آینده آراکیس را ترک نخواهند کرد.

ویلنوو پیش‌تر اعلام کرده بود که پس از «مسیحای تلماسه» فیلم دیگری در این چندگانه کارگردانی نخواهد کرد. بنابراین انتظار می‌رود که برنامه‌های برادران وارنر و لجندری بدون این فیلمساز کانادایی و حتی «تیموتی شالامی» و «زندیا» که شاید تمایلی به بازگشت نداشته باشند ادامه پیدا کند.

انتظار می‌رود ویلنوو فیلمبرداری «مسیحای تلماسه» که نسبت به دو قسمت قبل داستان و مقیاس متفاوتی دارد را در ماه اوت یا سپتامبر آغاز کند. او پیش‌تر به «ونیتی فر» گفته بود: از جانشینی کارگردان دیگری با خود پس از این فیلم استقبال می‌کند: «ببینید، اگر «تلماسه: مسیحا» ساخته شود، سال‌های زیادی در آراکیس می‌گذرانم و خیلی دوست دارم که فیلم دیگری بسازم. فکر می‌کنم فکر خوبی باشد که اطمینان پیدا کنیم در «مسیحا»، امکان رشد پروژه دیگری باشد تا اگر کسی تمایل داشت بتواند پس از آن فیلم دیگری بسازد، چون کتاب‌های زیبایی‌اند. اقتباس از آن‌ها دشوارتر است. بیشتر و بیشتر مبهم می‌شوند. اقتباس از آن‌ها کمی دشوارتر است، اما درها را باز نگه می‌دارم. خودم نمی‌سازم اما ممکن است افراد دیگری بسازند.»

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید