news-background
news-background

تریلر فیلم مدعی اسکار September 5: بازآفرینی حوادث مرگبار المپیک مونیخ

پارامونت اولین تریلر رسمی فیلم «۵ سپتامبر» (September 5) که نگاهی به حوادث مرگبار المپیک مونیخ سال ۱۹۷۲ می‌اندازد را رونمایی کرد. در آن رویداد گروهی موسوم به «سپتامبر سیاه» اعضای تیم المپیک اسرائیل را گروگان گرفتند.

«تیم فلبام» کارگردان فیلمی است که نشان می‌دهد عوامل شبکه ای‌بی‌سی چگونه این اتفاق را به صورت زنده پوشش دادند. «جان ماگارو» در این فیلم نقش جف را بازی می‌کند، تهیه‌کننده جوانی که سعی دارد خودش را به رئیسش«رون آرلج» با بازی «پیتر سارزگارد» ثابت کند. «لئونی بنش» نقش یک مترجم آلمانی به نام ماریان را بازی خواهد کرد و «بن چاپلین» در نقش استاد او «ماروین بیدر» ظاهر خواهد شد.

این فیلم در جشنواره تورنتو اکران نشد و در هیاهوی ستارگان جشنواره ونیز گم شد. منتقدین «اسکار اکسپرتس» ادعا می‌کنند که روایت این فیلم با واقعیت همخوانی ندارد و چیزی جز «اخبار جعلی» نیست. اما نشریاتی چون «هالیوود ریپورتر» این فیلم را یکی از مدعیان اسکار در فصل اهدای جوایز می‌داند.

پارامونت پیکچرز امتیاز پخش این فیلم را با قراردادی ۱۰ میلیون دلاری خریداری کرده و از ۲۷ نوامبر در سینماهای آمریکا اکران می‌کند.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید