news-background
news-background

عذرخواهی تهیه‌کنندگان مراسم امی از جان اولیور به دلیل قطع سخنرانی او برای سگ خانوادگی‌اش

در مراسم اهدای جوایز امی امسال اتفاق غیرمنتظره دیگری رخ داد که در تاریخ این رویداد ماندگار شد. وقتی «جان اولیور» روی صحنه آمده بود تا جایزه امی بهترین سریال ترکیبی متن محور را دریافت کند، تصمیم گرفت از سگ خانوادگی‌شان یاد کند اما وقت او به پایان رسیده بود و تهیه‌کنندگان امی طبق سنت همیشگی با پخش موسیقی به سخنران این موضوع را اطلاع دادند.

مجری برنامه «هفته پیش امشب» (Last Week Tonight With John Oliver) روی صحنه گفت: «سگ فوق‌العاده‌ای داشتیم. او در مراسم ازدواج من حضور داشت. در طول پاندمی کنار ما بود. در طول دو بارداری کنار ما بود.» در همین حین مجری و کمدین شبکه اچ‌بی‌او صدای موسیقی را شنید و به شوخی گفت که انتخاب تهیه‌کنندگان مراسم «عالی» است: «باید با او خداحافظی می‌کردم. الان احساس می‌کنم سارا مک‌لاکلن [خواننده کانادایی و حامی حقوق حیوانات] هستم. سگ خیلی خوبی بود.»

وقتی اولیور می‌بیند که صدای موسیقی قطع نمی‌شود به شوخی خطاب به تهیه‌کنندگان می‌گوید: «لعنت به شما! بفرمایید.» او پس از خنده حضار ادامه داد:‌ «این سخنرانی فقط برای او نیست. برای همه سگ‌هاست. همه سگ‌ها، همه شما دخترها و پسرهای خوبی هستید. لایق پاداش هستید. حالا برای من موسیقی پخش کنید! خیلی متشکرم.»

«جسی کالینز» تهیه‌کننده امی در مصاحبه با «رپ» از اولیور عذرخواهی کرده و می‌گوید: «از جان و خانواده او به خاطر پخش موسیقی عذرخواهی می‌کنم - و از آن سگ.»

شبکه ای‌بی‌سی در سانسور لفظ رکیک اولیور با این حال موفق عمل کرد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید