news-background
news-background

خشم بینندگان Twisters از حذف بوسه گلن پاول و دیزی ادگار جونز: «کارگردان را به کنگره احضار کنید»

برخی از بینندگان «گردبادها» (Twisters) بیش از دو ساعت منتظر دیدن بوسه‌ای ماندند که از فیلم حذف شده بود. کلیپی از بوسه «گلن پاول» و «دیزی ادگار جونز» در زمان فیلمبرداری این دنباله پیش‌تر در شبکه‌های اجتماعی درز کرده بود اما این صحنه به کات نهایی راه پیدا نکرده است.

پاول و ادگار جونز در این فیلم نقش شخصیت‌هایی به نام «تایلر اوونز» و «کیت کوپر» را بازی می‌کنند که از توفانی ویرانگر در اوکلاهوما می‌گریزند. اکران این فیلم از پنجشنبه گذشته آغاز شده و فروشی فراتر از انتظار و در سطح «اوپنهایمر» (Oppenheimer) در روز اول داشته است.

«لی آیزاک چانگ» که «میناری» (Minari) را در کارنامه دارد، در پایان کات اکران شده فیلم نشان می‌دهد که وقتی شهروندان یک شهر کوچک از توفان نجات پیدا می‌کنند، شخصیت اوونز در یک فرودگاه کوپر را جست‌وجو می‌کند تا به او بگوید که دوستش دارد. این دو پس از دو ساعت تعقیب و گریز به نظر آماده بوسیدن یکدیگر می‌شوند اما درست در همین لحظه فرودگاه اعلام می‌کند که همه پروازها به دلیل شرایط نامساعد آب‌وهوا لغو شده‌اند. اوونز و کوپر سپس به جای در آغوش گرفتن یکدیگر فرودگاه را ترک می‌کنند.

یکی بینندگان فیلم در شبکه اجتماعی ایکس می‌نویسد:‌‌ «ای مردم «گردبادها» یک کمدی رمانتیک است!» دیگری توضیح می‌خواهد:‌ «یک نفر به من توضیح دهد که چرا صحنه بوسه را از پایان «گردبادها» حذف کرده‌اند، من زاده شده‌ام تا ببینم گلن پاول انسان‌های زیبارو را می‌بوسد.» یک بیننده دیگر درخواست «انتشار کات کامل لی آیزاک چانگ» را دارد و دیگری می‌نویسد: «لی آیزاک چانگ باید به کنگره احضار شود در این خصوص پاسخگو باشد.»

سینماروی دیگری می‌نویسد: «نمی‌دانم چرا این کار را کرده‌اند. پایان بی‌نقصی بود، فیلم را در یک اکران آزمایشی در ماه مارس دیده بودم و این صحنه درآن نسخه وجود داشت.» از طرف دیگری نگاه‌های دیگری به حذف این صحنه وجود دارد: «آن صحنه بخشی از فیلم نبوده، گلن این تأثیر را روی همبازیانش می‌گذارد. او با بوسه راهش را در هالیوود هموار می‌کند.»

سازندگان «گردبادها» به عنوان یکی از بلاکباسترهای تابستان امسال بیشتر روی کمدی تأکید کرده‌اند و صحنه‌هایی چون استفراغ شخصیت بن با بازی «هری هدن-پاتن» پس از اولین فرارش از گردباد را در آن حفظ کرده‌اند.

 

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید