news-background
news-background

انتقاد جرد پادالکی از شبکه CW: فقط محتوای ارزان قیمت می‌خواهند

«جرد پادالکی» که بیش از دهه است در «فراطبیعی» (Supernatural) و «دختران گیلمور» (Gilmore Girls) و سریال تازه کنسل شده «واکر» (Walker) با سی‌دبلیو همکاری کرده از مسیری که این شبکه در پیش گرفته راضی نیست. سابقه همکاری پادالکی با سی‌دبلیو به زمانی برمی‌گردد که این شبکه دبلیو‌بی (The WB) نام داشت.

پادالکی به «ورایتی» می‌گوید: «به نظر من «واکر» ترکیبی از «دختران گیلمور» و «فراطبیعی» بود. یک سریال خانوادگی با صحنه‌های هیجان‌انگیز و اکشن، و خطوط داستانی کلانی که با داستان‌های خرد پیوند خورده بودند.»

او اضافه می‌کند که استراتژی کمپانی نکستار که این شبکه را خریداری کرده باعث شد «واکر» کنسل شود: «احساس می‌کنم سی‌دبلیویی که من سال گذشته عضوی از آن بودم آن سی‌دبلیویی نیست که تقریباً بیست سال تحت مدیریت مارک پدوویتس بود. می‌خواهند شبکه را تغییر دهند، و به چیزی تبدیل کنند که در واقع نمی‌توان اسمش را شبکه تلویزیونی گذاشت و می‌گویند: «این هم یک برنامه جذاب که هرگز تماشایش نخواهید کرد، اما امیدواریم که تماشا کنید. ارزان است!» دوست ندارم این حرف‌ها را بزنم اما باید صادق بود. گور پدرش. نمی‌توانند دوباره من را اخراج کنند. فقط می‌خواهم کاملاً صادق باشم. به نظر من به دنبال محتوای ارزان و خیلی راحتی بودند که با آن‌ها زمان را پر کنند.»

«برد شوارتز» مدیر جدید سی‌دبلیو اینترتینمنت در سال ۲۰۲۲ به «ایندی‌وایر» گفته بود که هدف کمپانی سودآوری شبکه تا سال ۲۰۲۵ با کاهش هزینه‌های تولید و افزایش مسابقه‌های تلویزیونیو کاهش سریال‌های متن-محوری مانند «واکر» است.

با جدایی پادالکی از سی‌دبلیو، او در «پسران» (The Boys) آمازون پرایم ویدیو به «اریک کریپکی» پدید‌آورنده «فراطبیعی» و همبازی سابقش «جنسن اکلس» در آن سریال می‌پیوندد. پادالکی می‌گوید: «هنوز نوشته نشده، اما فکر می‌کنم [کریپکی] می‌گفت [فصل پنجم و پایانی «پسران»] تا سال ۲۰۲۵ فیلمبرداری نخواهد شد. بنابراین بله، در جدیدترین سریال کریپکی بازی خواهم کرد.»

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید