news-background
news-background

نقدهای فیلم The Apprentice: همدردی بی‌رحمانه با ترامپ

منتقدین زیادی در جشنواره کن از فیلم «کارآموز» (The Apprentice) «علی عباسی» که نگاهی می‌اندازد به رابطه «دونالد ترامپ» و «رابرت کوهن»‌ استقبال نکردند. این فیلم دوشنبه شب به نمایش درآمد و پیش از سخنرانی سیاسی عباسی ۱۱ دقیقه تشویق شد. امتیاز «کارآموز» در «راتن تومیتوز» تا این لحظه بر اساس ۸ نقد به ۶۳ درصد رسیده است.

«کارآموز» داستانی در دنیای «فساد و فریب» روایت می‌کند و تلاش‌های «دونالد ترامپ» جوان با بازی «سباستین استن» برای بنا کردن کسب‌وکار املاک در دهه‌های ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ نیویورک و نیز رابطه او با وکیلش «روی کوهن» را به تصویر می‌کشد. «جرمی استرانگ» در نقش کوهن و «ماریا باکالووا» در نقش ایوانا همسر اول ترامپ ظاهر خواهند شد. «گابریل شرمن» که مینی‌سریال «بلندترین صدا» (The Loudest Voice) شوتایم با بازی «راسل کرو» را در کارنامه دارد نویسنده فیلم است.

منتقد «ددلاین» نوشته است: «[سباستین] استن به راحتی در نقش فرو می‌رود، و ترامپ جوان را به یاد می‌آورد بی‌آنکه به دام تقلیدهای «اس‌ان‌ال»-گونه بیفتد. او سراسر فیلم ترامپ را دقیق و قابل‌باور بازی می‌کند.»

منتقد «ایندی‌وایر» می‌نویسد: «این داستان پیشینه که از ابتدا نامنسجم است و هرچه کورکورانه پیش می‌رود هدفش نامعلوم‌تر می‌شود، بدون شک به دردناکی آینده‌ای نیست که از آن حکایت می‌کند، اما هر بخش آن مبتذل و غیرضروری است.»

«ورلد آو ریل» می‌نویسد: «پایان «کارآموز» شاید کمی نسبت به سایر بخش‌های فیلم عجیب باشد، و علتش را دقیقاً توضیح نمی‌دهم، اما عباسی اساساً سعی می‌کند به مخاطب اطمینان دهد که حامی ترامپ نیست. یک اقدام غیرضروری برای فیلمی که به شکل غیرمنتظره و خوشایندی خنثی به نظر می‌رسد.»

منتقد «گاردین»‌ به فیلم امتیاز دو ستاره داده و می‌گوید: «علی عباسی در گذشته با «عنکبوت مقدس» و «مرز» هیولاهایی دیدنی را به ما نشان داده اما هیولاصفت بودن در این فیلم تقریباً سانتیمانتال به نظر می‌رسد، کپی کارتونی از برداشت‌های طنزآمیز پرشمار دیگر از ترامپ و پژواک‌های پیش‌گویانه آینده سیاسی او.»

منتقد «تایمز» می‌نویسد: «فیلمی درباره دونالد ترامپ است که هرگز تصور نمی‌کنید به آن نیاز داشته‌اید: پر از دلسوزی و در عین حال تحلیل‌های بی‌رحمانه.»

«ورایتی» می‌نویسد فیلم عباسی فاقد حس «راآلودگی» ترامپ است: «نیمه اول «کارآموز» ممتاز است... با این حال مشکلی با فیلم دارم که حول محور رازآلودگی ترامپ می‌چرخد. فکر نمی‌کنم «کارآموز» به هیچ وجه [به این جنبه از زندگی او] نفوذ کند.»

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید