news-background
news-background

مت اسمیت و بیل نای در فیلم Sons & به نویسندگی سارا پالی

«مت اسمیت»، «بیل نای»، «نوا جوپ» و «جرج مک‌کی» به فیلم «و پسران» (Sons &) به نویسندگی «سارا پالی» برنده اسکار ملحق شدند. «پابلو تراپرو» این فیلم را بر اساس رمانی به همین نام کارگردانی خواهد کرد.

«ددلاین» گزارش داده است که «و پسران» اولین فیلم انگلیسی زبان تراپرو آرژانتینی خواهد بود که بیشتر با فیلم‌هایی چون «قبیله» (El Clan) و «موندو گروا» (Mundo Grúa) شناخته می‌شود. او برنده جوایز بسیار از جمله «شیر نقره‌ای» بهترین کارگردانی از جشنواره ونیز و جایزه منتقدین این جشنواره در سال ۱۹۹۹ شده است.

در خلاصه داستان فیلم آمده است: «اندرو رمان‌نویسی با نام مستعار «ای.ان. دایر» است که اولین کتابش در ۲۷ سالگی فوراً به اثری کلاسیک تبدیل شده، ۴۵ میلیون نسخه فروخته و برای نویسنده انزواطلب پیروانی به وجود آورده است. اندرو یک روز صبح بیدار می‌شود و اطمینان پیدا می‌کند که به زودی می‌میرد. او می‌داند که وقت ترک کردن زمین رسیده و باید روابط گذشته‌اش را اصلاح کند بنابراین پسرانش را فرامی‌خواند تا در کنارشان باشد. تقریباً ۲۰ سال از فروپاشی خانواده دایر به واسطه یک «حادثه» می‌گذرد. حادثه‌ای که نامی به نام اندی دارد. علت حرف نزدن اندرو با پسران بزرگسالش جیمی و ریچارد، و همسر سابش ایزابل، اندی است. با این حال وقتی پسرانش می‌آیند، و هریک مشکلی با خودش می‌آورد، اندرو از آن‌ها برخلاف انتظارشان طلب بخشش نمی‌کند، در عوض ادعایی باورنکردنی می‌کند که ممکن است حقیقت داشته باشد.»

پالی که بیشتر با «آقای هیچ‌کس» (Mr. Nobody) و سریال «قصه‌های جزیره» (Road to Avonlea) شناخته می‌شود، با فیلم «حرف‌های زنانه» (Women Talking) برنده اسکار شده است.

جوپ در «شگفتی» (Wonder) و «مکانی آرام ۲» (A Quiet Place II) دیده شده در حالی که نای برای «زندگی» (Living) نقدهای مثبتی دریافت کرده و «گاهی همیشه هرگز» (Sometimes Always Never) را در کارنامه دارد. اسمیت به زودی در فصل دوم «خاندان اژدها» (House of the Dragon) اچ‌بی‌او دیده خواهد شد و مک‌کی سابقه بازی در «۱۹۱۷» را دارد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید