news-background
news-background

میلی بابی براون: سریال Stranger Things مانع رشد بازیگری من می‌شود

بازیگر «موجودات عجیب» می‌گوید سریالی که او را به شهرت رسانده مانع رشدش می‌شود.

«میلی بابی براون» در مصاحبه با مجله «گلمور» می‌گوید برای پایان سریال علمی-تخیلی «موجودات عجیب» (Stranger Things) ماتم نگرفته است. این سریال قرار است با فصل پنجم به پایان برسد.

براون می‌گوید: «فیلمبرداری «موجودات عجیب» وقت زیادی می‌گیرد و مانع من برای خلق داستان‌هایی می‌شود که مشتاقشان هستم. بنابراین آماده‌ام که بگویم: «متشکرم و خدانگهدار.»»

او اضافه می‌کند که بازی در نقش «الون» در این سریال پربیننده به او «ابزارها و منابع» لازم برای تبدیل شدن به یک بازیگر بهتر را داده است: «وقتی تمام شد، این آدم‌ها را همچنان خواهم دید.»

براون در ماه اوت نیز در مصاحبه با «وومنز ور دیلی» همین اظهارات را تکرار کرد و گفت آماده پایان «موجودات عجیب» است: «فکر می‌کنم آماده‌ام. عامل مهمی در زندگی من بود، اما مثل فارغ‌التحصیلی از دبیرستان است، مثل سال آخر است. آماده رفتن و شکوفا شدنید و قدردان وقتی که گذرانده‌اید هستید، اما وقت آن رسیده که پیام خودتان را خلق کنید و به زندگی خودتان برسید.»

«جو کیری» دیگر بازیگر سریال به همین نشریه گفته بود: «احساس می‌کنم که وقتش رسیده. تمام شدنش راحت نخواهد بود. منظورم این است که من تمام حرفه بازیگری‌ام را مدیون این سریال هستم و همه فرصت‌هایی که به دست آوردم به خاطر بازی در این سریال بوده.»

یکی از پروژه‌های بعدی براون فیلم پسا-آخرالزمانی «کشور الکتریکی» (The Electric State) به کارگردانی برادران روسو و بازی «کریس پرت» است. براون درباره این پروژه می‌گوید: «اینکه بتوانی پا به پای کریس پرت پیش بروی! فرصت خیلی هیجان‌انگیزی است که هیچ‌وقت فکر نمی‌کردم پیش بیاید.»

براون در بخش دیگری از مصاحبه به این انتقاد پاسخ می‌دهد که در سیزده سالگی اجازه صحبت به همبازیانش در مصاحبه‌ها نمی‌داده است: «بچه بودیم – بین حرف یکدیگر حرف می‌زدیم و چیزهایی که لازم نبود را می‌گفتیم و زیادی سر و صدا می‌کردیم.»

او اضافه می‌کند که شنیدن القابی چون «احمق» و «نادان» از بزرگترها درس خوبی به او داده است: «شنیدنش در ۱۳ سالگی دشوار است. فکر می‌کنی که دیگر هرگز حرف نمی‌زنم. دوست ندارم فرد پرسروصدا باشم... در مصاحبه با نمی‌توانستم به چنین واکنش‌هایی فکر نکنم. بنابراین فقط به خاطر سپردم که ساکت باشم و وقتی که با من حرف می‌زنند حرف بزنم، حتی اگر خیلی دوست داشته باشم به بحث اضافه شوم. فقط حس می‌کردم که نوبت من نشده.»

«شان لوی» تهیه‌کننده سریال «موجودات عجیب» پیش‌تر وعده یک پایان سینمایی را برای فصل پنجم داده بود.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید