news-background
news-background

تقلید نما-به-نمای آگهی نیکول کیدمن برای سینماهای AMC در تیزر جدید فیلم Saw X

تیزر جدید «اره ۱۰» از آگهی کیدمن برای سینماهای ای‌ام‌سی الهام گرفته است.

تیزر تبلیغاتی «نیکول کیدمن» که مدت‌هاست به یک میم محبوب تبدیل شده در تیزر جدید فیلم «اره ۱۰» (Saw X) دستمایه طنز قرار گرفته است. کیدمن از سال ۲۰۲۱ در تیزر سینماهای زنجیره‌ای ای‌ام‌سی دیده می‌شود.

در تیزر ای‌ام‌سی کیدمن تنها در یک سینما می‌نشیند و شوقمندانه از «جادوی» فیلم می گوید: «برای دیدن جادو به این مکان می‌آییم. دلشکستگی در اینجا حس خوبی دارد.»

این تیزر پس از انتشار به میم‌های مختلف تبدیل شد و حتی در برنامه «اس‌ان‌ال» (Saturday Night Live) شبکه ان‌بی‌سی تمسخر شد. تریلر جدید «اره ۱۰» شخصیت «بیلی» که نماد قاتل زنجیره‌ای «جیگسا» است را با کیدمن جایگزین کرده است.

صدایی شوم در این تریلر می‌گوید: «ما برای دوباره بیدار شدن به این مکان می‌آییم. به سینما می‌آییم تا جیغ بزنیم، تا بازی کنیم.» این صدا ادامه می‌دهد:‌ «آن حس غیرقابل‌وصف که از سوسوی نور داریم و درخواست بخشش شما که بی‌پاسخ گذاشته نمی‌شود، و وقتی که به هوش می‌آیید در یک انبار کثیف به سر می‌برید، به شکلی هنوز نفس می‌کشید، تیغه‌های آغشته به خون روی پرده خاکستری. ترسی که می‌توانم حس کنم. به شکلی، بریدن عضوی از بدن خود در چنین مکانی حس خوبی دارد.»

داستان «اره ۱۰» میان دو قسمت اول قرار داده شده و «جیگسا» را در مکزیک دنبال می‌کند که سعی دارد با یک عمل جراحی تجربی سرطانش را درمان کند اما متوجه می‌شود که این جراحی یک فریب بیش نیست.

استودیوی لاینزگیت فیلم «اره ۱۰» را ۲۹ سپتامبر اکران می‌کند.

 

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید