news-background
news-background

جین آدامز بازیگر سریال The Idol: «منتقدین فمینیست بروند به جهنم»

بازیگر «بت» به دفاع از سریال جنجالی اچ‌بی‌او برخاسته است.

«جین آدامز» بازیگر سریال بحث‌برانگیز «بت» (The Idol) در مصاحبه با مجله «ونیتی فیر» به فمینیست‌هایی تاخته که از این مجموعه تلویزیونی انتقاد کرده بودند.

پیش از پخش سریال «رولینگ استون» گزارش داده بود که فیلمبرداری این پروژه با تغییرات مکرر آن برای بعضی از بازیگران مثل «شکنجه جنسی» بوده است. «ایبل «ویکند» تسفی» که یکی از پدیدآورندگان سریال به همراه «سم لوینسون» است، نقش رهبر یک فرقه مذهبی را بازی کرده است که با یک ستاره پاپ با بازی «لیلی رز دپ» آشنا می‌شود. صحنه‌های جنسی غیرمتعارف این سریال که با قسمت پنجم به پایان رسید، در شبکه‌های اجتماعی با انتقاد بینندگان روبرو شده بود.

دپ ۲۴ ساله که برای اکران سریال به جشنواره کن سفر کرده پیش‌تر گفته بود که صحنه‌های جنسی برای او «مهم» بوده است و در حین فیلمبرداری احساس ناامنی نکرده است.

آدامز که نقش «نیکی کتس» مدیر یک رکورد-لیبل را بازی می‌کند می‌گوید فمینست‌ها بهتر است به حرف بازیگران زن سریال گوش دهند: «جالب این است که هیچ‌کس گوش نمی‌دهد – در تمام عمر چنین اتفاقی ندیده بودم، این لجاجت که «ما روایت را تغییر نمی‌دهیم.»»

او اضافه می‌کند: «به صورت ویژه می‌خواهم به همه فمینیست‌ها بگویم: «بروید به جهنم.» همه این زنانی که با آن‌ها همکاری کردم از تجربه‌ای که داشتند گفتند اما شما گوش نمی‌کنید. گوش نمی‌کنید!»

آدامز که سابقه بازی در فیلم «تابش ابدی یک ذهن پاک» (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) را دارد می‌گوید: «آزادی بیان مجوزی برای توهین است، تمام. مضحک‌ترین مسائل به نظر من به گروهی از افراد توهین می‌کند هرچه که باشد.»

«هنک ازاریا» بازیگر نقش مدیر برنامه شخصیت جاسلین با بازی دپ پیش‌تر به «ایندیپندنت» گفته بود که میان عوامل «احترام بسیار زیادی» وجود داشته است.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید