news-background
news-background

سیلوستر استالونه در دنباله Cliffhanger بازی می‌کند

استالونه به دنباله «صخره‌نورد» پیوست.

«سیلوستر استالونه» در دنباله «صخره‌نورد» (Cliffhanger) نقش‌آفرینی می‌کند. این فیلم را «ریک رومن وو» (Angel Has Fallen) را بر اساس فیلمنامه «مارک بیانکولی» کارگردانی خواهد کرد.

استالونه در این فیلم نقش «گابریل «گیب» واکر» از فیلم «رنی هالین» که در سال ۱۹۹۳ اکران شد را تکرار خواهد کرد. آن فیلم اولین بار در جشنواره کن اکران شد و سپس ۲۵۵ میلیون دلار در سراسر دنیا فروخت. داستان قسمت اول در مورد تلاش «گابریل واکر» برای نجات گروهی از کوهنوردان بود که مشتی جنایت‌کار سرگردان از آب درآمدند.

«مایکل فرانس» و استالونه نویسندگان فیلمنامه قسمت اول و «جان لیتگو»، «مایکل روکر» و «جانین ترنر» دیگر بازیگران فیلم بودند.

استالونه اخیراً به اکشن کمدی «برای مردن پیر نیست» (Never Too Old to Die) پیوسته و سریال «شاه تولسا» (Tulsa King) را در پارامونت+ داشته است. او به زودی در فیلم «نگهبانان کهکشان ۳» (Guardians of the Galaxy Vol. 3) که از ۵ مه اکران می‌شود و سریال مستند «خانواده استالونه» (The Family Stallone) که ۱۷ مه پخش می‌شود دیده خواهد شد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید