news-background
news-background

جیمز کامرون برای فیلمبرداری Avatar 3 از سریال Stranger Things درس عبرت گرفته است

کامرون صحنه‌هایی از فیلم‌های «آواتار ۳» و «آواتار ۴» را فیلمبرداری کرده تا از مشکلی که برای سریال «موجودات عجیب» به وجود آمد اجنتاب کند.

«جیمز کامرون» که این روزها با فیلم «آواتار: راه آب» (Avatar: The Way of Water) از مرز ۵۵۰ میلیون دلار در سراسر دنیا عبور کرده، در مصاحبه با «اینترتینمنت ویکلی» می‌گوید برای فیلمبرداری قسمت‌های سوم و چهارم «آواتار» از سریال «موجودات عجیب» (Stranger Things) درس عبرت گرفته است. سریال علمی-تخیلی نتفلیکس در فصل‌های اخیر با مشکل افزایش سن بازیگران خردسال مواجه بود.

فیلم «راه آب» شخصیت‌های «تاک» با بازی «ترینیتی جو-لی بلیس» که در زمان فیلمبرداری ۷ ساله بود و حالا ۱۳ ساله است و «اسپایدر» با بازی «جک چمپیون» که وقتی وارد چندگانه شد ۱۲ سال داشت اما امروز ۱۸ ساله است را معرفی می‌کند. کامرون می‌گوید با توجه به اینکه چمپیون مثل «علف» رشد می‌کرده، صحنه‌های شخصیت او در قسمت‌های دوم، سوم و بخش‌هایی از قسمت چهارم را همزمان فیلمبرداری کرده است.

کامرون می‌گوید: «در غیر این صورت، دچار اثر «موجودات عجیب» می‌شدید – من این سریال را دوست دارم – جایی که قرار است هنوز در دبیرستان باشند اما شاید ۲۷ ساله شده‌اند. می‌دانید، آن سریال را خیلی دوست دارم. اشکالی ندارد، غیرقابل‌باور بودنش را کنار می‌گذاریم. شخصیت‌ها را دوست داریم. اما می‌دانید.»

«جان لندو» تهیه‌کننده «آواتار» در همین مصاحبه اضافه می‌کند: «هر فیلم مخاطبین را با یک قبلیه آشنا می‌کند، فرهنگ‌های جدید در پاندورا. وقتی شخصیتی را معرفی می‌کنیم، آن‌ها بخشی از یک تکامل ادامه‌دار باقی می‌مانند. فقط به آن اضافه می‌کنیم. بنابراین می‌توانید انتظار داشته باشید که متکایینا این فیلم را در دنباله‌های بعدی ببینید. قبیله‌های دیگری در قسمت سوم معرفی خواهند شد که در قسمت چهارم خواهید دید و الی آخر.»

«آواتار: راه آب» در بازارهای داخلی از مرز ۱۷۰ میلیون دلار عبور کرده است.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید