news-background
news-background

اولین تریلر فیلم Barbie رونمایی شد

«رایان گاسلینگ» و «مارگو رابی» نقش کن و باربی را بازی کرده‌اند.

اولین تریلر فیلم «باربی» (Barbie) به کارگردانی «گرتا گرویگ» رونمایی شد. «رایان گاسلینگ» و «مارگو رابی» در این فیلم نقش شخصیت‌های باربی و کن را بازی کرده‌اند. گاسلینگ و رابی هر دو برای بازی در این فیلم ۱۲.۵ میلیون دلار دریافت کرده‌اند.

تصاویر بسیار زیادی از پشت صحنه فیلمبرداری این پروژه درز کرده بود. گرویگ اخیراً در واکنش به این اتفاق به «ورایتی» گفته بود: «فقط می‌گویم که این یکی از چندین ظاهر فوق‌العاده او است و فکر می‌کنم شما [همه ظواهر شخصیت «کن» را] ندیده‌اید… نمی‌توانم بگویم چند ظاهر مختلف دارد اما بسیار زیاد است.»

رابی در مصاحبه با «جیمی فالن» پخش این تصاویر را «تحقیرآمیز» دانسته بود: «نمی‌دانید چقدر برای ما عذاب‌آور بود، به نظر می‌رسید که خوش می‌گذرانیم و می‌خندیم، اما از درون می‌مردیم. می‌مردیم. فکر می‌کردم که این تحقیرآمیزترین لحظه زندگی من است.»

«سیمو لیو»، «کیت مک‌کینان»، «آریانا گرینبلات»، «آمریکا فررا»، «الکساندرا شیپ»،‌ «ایسا ری»،‌ «مایکل سرا»،‌ «ویل فرل»، «هری نف»، «کینگزلی بن-ادیر»،‌ «ری پرلمن»، «امرالد فنل»، «شارون رونی»، «اسکات اوانز»، «آنا کروز کین»، «کانر سویندلز»، «ریتو آریا»، و «جیمی دمتریو»، دیگر بازیگران این فیلم خواهند بود.

گاسلینگ نیز در مورد علت پذیرش این نقش به فالن گفته بود: «بهترین فیلمنامه‌ای بود که خوانده‌ام. [پس از دریافت پیشنهاد] به حیاط پشتی رفتم، و می‌دانید عروسک «کن» را کجا دیدم؟ [یک عروسک «کن»] را دمر روی خاک و در کنار یک لیموی له‌شده دیدم. [عکسش را] برای گرتا فرستادم و گفتم: «باید «کن» تو باشم، چون این ماجرا باید بازگو شود.»»

گاسلینگ در مصاحبه با پادکست «ام‌تی‌وی» گفته بود که برای بازی در نقش «کن» در فیلم «باربی» زاده شده است: «همیشه یک «کن» درون من وجود داشته. تنها نقشی است که برای ایفا کردنش متولد شده‌ام، می‌توانم بگویم از یک «کنرژی» (Ken-ergy) برخوردار بوده‌ام، و این «کنرژی» حالا در من زنده است.»

«باربی» ژوئیه سال ۲۰۲۳ اکران خواهد شد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید