news-background
news-background

اولین تصویر از Joker 2 با آغاز فیلمبرداری

«تاد فیلیپس» نویسنده و کارگردان «جوکر: جنون مشترک» (Joker: Folie á Deux) در اینستاگرام با انتشار تصویری از «واکین فینیکس» آغاز فیلمبرداری پروژه را تأیید کرد. فینیکس در این تصویر در حال تیغ کشیدن صورت خود با کمک فردی ناشناس است. کارگردان در اینستاگرام می‌نویسد: «روز ۱. پسر خودمان.»

پیش‌تر گزارش شده بود که «واکین فینیکس» برای بازی دوباره در نقش «آرتور فلک» یا «جوکر» بازخواهد گشت. «لیدی گاگا»، «کاترین کینر»، «برندن گلیسون»، و «زاسی بیتس» دیگر بازیگران این دنباله موزیکال خواهند بود.

«مارگو رابی» که در فیلم‌های دی‌سی نقش «هارلی کویین» را بازی کرده در مصاحبه با «ام‌تی‌وی» گفته بود که شک ندارد گاگا نمایش «بی‌نظیری» در دنباله «جوکر» خواهد داشت: «خیلی خوشحالم می‌کند چون از همان ابتدا گفته بودم که تمایل دارم «هارلی کویین» یکی از آن شخصیت‌هایی باشد که مانند «بتمن» یا «مکبث» از یک بازیگر بزرگ به بازیگر بزرگ دیگری داده شود.»

«ورایتی» گزارش داده است که «واکین فینیکس» بازیگر و «تاد فیلیپس» نویسنده و کارگردان دنباله هر دو ۲۰ میلیون دلار و «لیدی گاگا» ۱۰ میلیون دلار دریافت خواهند کرد و فیلمی می‌سازند که دربرگیرنده «سکانس‌های موزیکال پیچیده» است و بودجه‌ای ۱۵۰ میلیون دلاری به آن اختصاص داده شده.

«جوکر: جنون مشترک» در حال حاضر قرار است ۴ اکتبر ۲۰۲۴ اکران شود.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید