news-background
news-background

بازیگر فیلم Chronology Of Water کریستن استوارت معرفی شد

«سرگذشت آب» اولین فیلم بلند استوارت در مقام کارگردان است.

«کریستن استوارت» بازیگر فیلم «سرگذشت آب» (Chronology of Water) را برگزید. استوارت که در یک فیلم کوتاه کارگردانی را تجربه کره بود، «ایموجن پوتس» را برای فیلم بلندش انتخاب کرده است.

داستان فیلم در مورد زن جوانی است که جایگاه خود را به واسطه کلمات می‌یابد و به عنوان یک شناگر به رستگاری می‌رسد و نهایتاً به آموزگاری موفق، یک مادر و نویسنده‌ای مدرن تبدیل می‌شود. «اندی مینگو» نویسنده فیلمنامه به همراه استوارت بر اساس کتاب خاطرات «لیدیا یوکناویچ» خواهد بود.

استوارت می‌گوید: «این پروژه با کمک کمپانی اسکات فری از پنج سال قبل در دست ساخت است و افتخار می‌کنم آن‌ها را به عنوان دوست و همکار در کنار خود دارم. ایموجن پوتس بار این فیلم و زندگی لیدیا را به دوش می‌کشد. می‌تواند تحملش کند. خیلی خوشحالم که او را داریم.»

استوارت در سال ۲۰۱۷ فیلم کوتاه «بیا شنا کن» (Come Swim) را نوشت و کارگردانی کرد. این فیلم در جشنواره‌های ساندنس و کن اکران شد.

این بازیگر ۳۲ ساله سال گذشته در مصاحبه با «ووگ» گفته بود: «تا سه سال آینده چهار یا پنج پروژه دارم که می‌خواهم بسازم، و نمی‌دانم که ترتیب انجامش چه خواهد بود اما می‌دانم که همگی آن‌ها ساخته خواهند شد و همگی آن‌ها پیش برده خواهند شد.»

استوارت سال گذشته با «اسپنسر» (Spencer) برای بازی در نقش «پرنسس دایانا» نامزد اسکار شد و نقدهای مثبتی دریافت کرد. او اخیراً در «جنایات آینده» (Crimes of the Future ) «دیوید کراننبرگ» دیده شده است.

پوتس فیلم «پدر»‌ (The Father) به کارگردانی «فلورین زلر» و «خروج فرانسوی» (French Exit) را در کارنامه دارد و در تلویزیون با «جاش برولین» در سریال «دشت اجنبی» (Outer Range) همکاری کرده است.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید