news-background
news-background

مشاجره مارک رافلو و ایلان ماسک به خاطر تیک آبی ۸ دلاری توییتر

تیک آبی ۸ دلاری توییتر بعضی از سلبریتی‌ها را از این شبکه اجتماعی رانده است.

«مارک رافلو» بازیگر «دنیای سینمایی مارول» شنبه این هفته به خاطر تیک آبی ۸ دلاری توییتر با «ایلان ماسک» مالک جدید این شبکه اجتماعی وارد جدال لفظی شد. رافلو وقتی وارد این بحث شد که از «الکساندریا اوکاسیو کورتز» حمایت کرد. سیاستمدار آمریکایی گفته بود که پرداخت هزینه ماهانه برای توییتر به ترویج آزادی بیان کمکی نمی‌کند.

رافلو یکی از چندین سلبریتی‌هایی است که از سیاست ماسک برای دریافت تیک آبی انتقاد کرده. اوکاسیو کورتز چهارشنبه پیش نوشت: «به میلیاردری می‌خندم که با جدیت سعی می‌کند به مردم بقبولاند که «آزادی بیان» در واقع یک اشتراک ماهانه ۸ دلاری است.»

ماسک در واکنش به این توییت اوکاسیو کورتز می‌نویسد: «نظر شما محترم است، حالا ۸ دلار پرداخت کنید.» اوکاسیو کورتز ادعا می‌کند که ماسک یک روز بعد صفحه او را بلاک کرده است.

رافلو توییت اوکاسیو کورتز را بازنشر می‌کند و می‌نویسد: «ایلان. محض خاطر حفظ اخلاق – توییتر را رها کن، کلیدش را به کسی بسپار که آن را یک شغل واقعی می‌داند، و به مدیریت تسلا و اسپیس‌ایکس ادامه بده.» رافلو اضافه می‌کند: «اعتبار خودت را از بین می‌بری. ظاهر خوبی ندارد.»

ماسک شنبه این هفته بحث را ادامه داد و نوشت: «هرچه اوکاسیو کورتز می‌گوید صحت ندارد.»

رافلو در واکنش می‌گوید: «شاید این‌طور باشد. به همین دلیل است که فیلترهای رسوخ‌ناپذیر برای نشر اطلاعات غلط و کاربران موثق و تأییدشده یکی از ویژگی‌های محبوب در بین مردم و تبلیغ‌کنندگان بوده است. به چنین حریم‌های امنی احتیاج داریم تا اطمینان حاصل کنیم که اطلاعات صحت دارند، وگرنه این اپلیکیشن و خود شما بی‌‌اعتبار می‌شوید. و مردم از این شبکه اجتماعی می‌روند.»

ماسک اخیراً حدود ۳۷۰۰ کارمند توییتر را اخراج کرده و مدعی است که اگر چنین اقدامی صورت نمی‌داد کمپانی روزی ۴ میلیون دلار متضرر می‌شد.

«شاندا رایمز» تهیه‌کننده سریال «آناتومی گری» (Grey's Anatomy) یکی از اولین سلبریتی‌هایی بود که از توییتر جدا شد و نوشت: «برای هر برنامه‌ای که ایلان دارد اینجا نمی‌مانم. خدانگهدار.»

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید
۱۶ آبان ۱۴۰۱ ۱۴:۱۰

پاراگراف آخر بهم سرطان داد!

نمایش اسپویل
۱۶ آبان ۱۴۰۱ ۱۴:۰۵

جالبه تمام این اشخاص، چپگراهایی هستن که به بایدن رای داده بودن و تبلیغشو میکردن. حالا که آزادی بیان به توئیتر اومده و دیگه کسی به خاطر بیان عقایدش قرار نیست بن بشه دارن کوچ میکنن! به سلامت. پشت خرید توئیتر توسط ایلان ماسک کلی سیاست و آینده نگری وجود داره و این سلبریتی‌ها با این حرفای غیرمنطقیشون نمیتونن کاری از پیش ببرن

نمایش اسپویل
۱۸ آبان ۱۴۰۱ ۲۳:۱۰

دقیقا همینطوره همه شون دنبال سیاست های چپ و wokeبازیشون هستن و چه بهتر که این چنین سم هایی از توییتر برن و از شر سم ها پاکسازی بشه

نمایش اسپویل