زمان مطالعه: ۲ دقیقه
دیزنی+ اسپینآف Vision را برای سریال WandaVision میسازد
اسپینآف دیگری برای «وانداویژن» در دست ساخت است.
دومین اسپینآف «وانداویژن» (WandaVision) با تمرکز بر شخصیت «ویژن» با بازی «پل بتنی» در دیزنی+ در دست ساخت است.
«ددلاین» گزارش داده است که این اسپینآف «ماجراجوییهای ویژن» (Vision Quest) نام دارد و این هفته نگارش فیلمنامه آن آغاز خواهد شد. داستان این سریال در مورد تلاش ویژن برای بازیابی حافظهاش خواهد بود و احتمال ظاهر شدن واندا با بازی «الیزابت اولسن» در سریال وجود دارد.
دیزنی+ پیشتر سفارش ساخت اسپینآف «آگاتا: خاندان هارکنس» (Agatha: House of Harkness) با بازی «کاترین هان» را صادر کرده بود. گزارش شده است که «جک شیفر» نویسنده و پدیدآورنده «وانداویژن» بر اسپینآف «ماجراجوییهای ویژن» نظارت خواهد کرد.
در پایان اپیزود هشتم «وانداویژن» شخصیت «ویژن سفید» معرفی شد. این شخصیت توسط سازمان S.W.O.R.D ساخته شده بود و مأموریت داشت واندا و ویژن را نابود کند. دو ویژن نبردی حماسی در قسمت نهم داشتند. در طول این نبرد، ویژن خاطرات «ویژن سفید» را اسکن کرد و مرگ خودش به دست «تانوس» را دید. لحظاتی بعد شخصیت «ویژن سفید» اعلام کرد: «من ویژن هستم» و در آسمان ناپدید شد.
«وانداویژن» در چندین بخش از جمله بهترین بازیگر مرد و زن نامزد دریافت جایزه امی شد. بتنی اخیراً در سریال «اینجا» (Here) استودیوی میرامکس به کارگردانی «رابرت زمکیس» به «تام هنکس» و «رابن رایت» ملحق شده است.
دیدگاهها
مهمان
برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید