news-background
news-background

جی‌کی رولینگ در کتاب جدید یک فرد متهم به تراجنسیت‌هراسی به قتل می‌رسد

در رمان جدید «قلب سیاه جوهری» (The Ink Black Heart) «جی‌کی‌ رولینگ» داستانی در مورد زنی روایت شده که پس از متهم شدن به تراجنسیت‌ستیزی به قتل می‌رسد.

در سال‌های اخیر، خالق دنیای «هری پاتر» (Harry Potter) به خاطر زیر سؤال بردن هویت و حقوق افراد تراجنسیتی با انواع تحریم‌ها و تهدید‌ها مواجه شده است. او اولین بار ژوئن سال ۲۰۲۰ هدف اعتراض قرار گرفت وقتی که ادعا کرد تنها زنان قاعده می‌شوند. رولینگ بعدها با انتشار مقاله و بیانیه‌هایی تأکید کرد که افراد تراجنسیتی را «می‌شناسم و دوست دارم» اما همچنان حقوق آن‌ها را به رسمیت نمی‌شناخت.

«قلب سیاه جوهری» آخرین جلد از رمان‌های جنایی «کورموران استرایک» (Cormoran Stirike) رولینگ است که او با نام مستعار «رابرت گالبریث» منتشر می‌کند. در این کتاب، آثار یک کارتونیست به نام «ادی لادول» از سوی هوادارانش نژادستیزانه و تراجنسیت‌ستیزانه نامیده می‌شود. «رولینگ استون» گزارش داده است که در بخشی از کتاب، ترول‌های اینترنتی تصاویری از خانه لدول را به اشتراک می‌گذارند و او را به قتل و تجاوز تهدید می‌کنند. او نهایتاً در یک گورستان در لندن با ضربات چاقو به قتل می‌رسد.

رولینگ در مصاحبه با «گراهام نورتون» می‌گوید: «من این کتاب را پیش از وقوع برخی اتفاقات در شبکه‌های اجتماعی نوشته‌ام. به همسرم گفتم: «فکر می‌کنم مردم این کتاب را واکنشی به آنچه برای من اتفاق افتاده خواهد دانست.» اما واقعاً چنین نیست.»

رولینگ در یک تالار گفت‌وگوی مجازی می‌نویسد:‌ «هرگز و مشخصاً این کتاب را بر اساس تجارب خودم خلق نکرده‌ام – با این نگاه که بخواهم از زندگی خودم بگویم. البته این به معنای آن نیست که تجارب زندگی خودم در کتاب وجود ندارد.»

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید
۱۰ شهریور ۱۴۰۱ ۲۱:۴۴

خوشم اومد بجای فرار کردن مخفی شدن داره حمله میکنه

نمایش اسپویل