news-background
news-background

Elvis پرفروش‌ترین فیلم باز لورمن در آمریکا شد

«الویس» (Elvis) برادران وارنر به کارگردانی «باز لورمن» بار دیگر ثابت کرد فیلم‌هایی که مخاطبین بزرگسال را هدف می‌گیرند، همچنان می‌توانند در گیشه موفق باشند. این فیلم به تازگی از فروش ۱۴.۸۵۱ میلیون دلاری در ایالات متحده و کانادا گذر کرد و رکورد ۱۴۴.۸۴ میلیون دلاری «گستبی بزرگ» (The Great Gatsby) لورمن در سال ۲۰۱۳ را شکست.

این فیلم با بازی «آستین باتلر» و «تام هنکس» در نهمین هفته اکران ۱.۹۸ میلیون دلار از ۱۷۴۱ سالن سینما دریافت کرد و رکورد «گتسبی بزرگ» با بازی «لئوناردو دی‌کاپریو»، «کری مولیگان» و «توبی مگوایر» را شکست. «الویس» در حال حاضر از فروش جهانی ۲۶۹.۸ میلیون دلاری گذشته و فاصله زیادی با فروش ۳۵۳.۶ میلیون دلاری «گتسبی بزرگ» دارد.

دیگر فیلمی که مخاطبین بزرگسال را در حین پاندمی هدف گرفت و پرفروش شد، کمدی ماجراجویانه «شهر گمشده» (The Lost City) پارامونت با بازی «ساندرا بولاک» و «چنینگ تیتوم» بود که ۱۰۵.۳ میلیون دلار فروخت. در ماه‌های آینده فیلم‌های «نگران نباش عزیزم» (Don’t Worry Darling) «الیویا وایلد» با بازی «هری استایلز» و «زن شاه» (The Woman King) «وایولا دیویس» فرصت تکرار این موفقیت‌ها را دارند.

«الویس» اولین فیلم بلند «باز لورمن» پس از «گستبی بزرگ» است که در جشنواره کن سال ۲۰۱۳ اکران شده بود. پیش از اکران «الویس» در کن و استقبال از آن با تشویق ایستاده ده دقیقه‌ای، این فیلم ستایش «پریسیلا پرسلی»، «لیسا ماری پرسلی» و «رایلی کیو» نوه الویس را برانگیخته بود. «لیسا ماری پرسلی» این فیلم را «تماشایی» خوانده و گفته بود: «به نظر من، نمایش او بی‌سابقه است و محترمانه و دقیق انجام شده. اگر برای این نقش اسکار نگیرد، پایم خودم را گاز می‌گیرم.»

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید