news-background
news-background

قهر سه هفته‌ای دختر ادریس البا با پدر به خاطر پذیرفته نشدن در فیلم Beast

«ادریس البا» در مصاحبه با «برکفست کلاب» می‌گوید دختر بیست ساله‌اش برای فیلم «جانور» (Beast) آزمون بازیگری داده و مردود شده است. البا در این فیلم نقش پدری را بازی کرده که از دو دخترش در برابر یک شیر درنده محافظت می‌کند. البا می‌گوید دخترش پس از رد شدن در آزمون بازیگری سه هفته با او حرف نزده است.

البا می‌گوید: «می‌خواهد بازیگر شود و آزمون بازیگری داد. و می‌دانید، در نهایت بحث تناسب به میان می‌آید. دخترم عالی بود، اما رابطه فیلم و رابطه من با دخترم – در کمال ناباوری ترکیب درستی برای فیلم نبود. دخترم حدود سه هفته با من حرف نزد.»

«ویل پکر» تهیه‌کننده «جانور» می‌گوید دختر البا به آن نقش «بسیار نزدیک» بوده است: «ادریس درست می‌گوید، بعضی از ظرافت‌های روابط زندگی واقعی گاهی به سینما ترجمه نمی‌شوند.» پکر تأکید می‌کند که دختر البا «بسیار مؤدبانه» واکنش نشان داده و سپس با پدرش در مراسم افتتاحیه فیلم حاضر شده است.

البا می‌گوید: «واقعاً به او افتخار می‌کنم که از این مرحله عبور کرد. اینکه نقش را به دست نیاورد اما به مراسم افتتاحیه آمد.» نقش دختران البا در فیلم را «ایانا هالی» و «لی ساو جفریز» بازی کرده‌اند.

یونیورسال فیلم «جانور» را از پنجشنبه گذشته در ۲۹۰۰ سالن سینما اکران کرده و به فروش ۹۲۵ هزار دلاری رسیده است. انتظار می‌رود این فیلم که با بودجه ۳۶ میلیون دلاری تولید شده در سه روز اول اکران ۱۰ میلیون دلار فروش کند. این فیلم تاکنون در بازارهای بین‌المللی ۴.۹ میلیون دلار فروخته است.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید