news-background
news-background

اختلال در نتفلیکس با پخش دو قسمت پایانی فصل چهارم Stranger Things

کاربران نتفلیکس اختلال در خدمات این پلتفرم را گزارش کرده‌اند.

نتفلیکس در اولین ساعات روز جمعه این هفته (۱ ژوئیه) از دسترس خارج شده است. برخی از کاربران این شبکه گزارش داده‌اند که دقایقی پس از پخش قسمت‌های پایانی فصل چهارم سریال «موجودات عجیب» (Stranger Things)، نتفلیکس دچار اختلال شده است.

بنابر اعلام «دون‌دیتکتور»، کاربران حدود ساعت ۳ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی، وقتی دو اپیزود پایانی از فصل چهارم «موجودات عجیب» منتشر شده، کاربران اختلال در نتفلیکس را گزارش داده‌اند. این مشکلات سی دقیقه بعد مرتفع شدند اما نزدیک به ۱۳ هزار مورد اختلال گزارش شده است.

قسمت هشتم از فصل چهارم این مجموعه تلویزیونی علمی-تخیلی ۸۵ دقیقه و قسمت نهم و پایانی ۱۵۰ دقیقه است. «برادران دافر»‌ پیش‌تر هشدار داده بودند که چندین شخصیت از این سریال در این دو اپیزود کشته خواهند شد.

پلتفرم‌های استریم دیگر اختلالات مشابهی را در سال‌های گذشته تجربه کرده بودند. اچ‌بی‌او مکس اوایل سال ۲۰۲۲ با پخش قسمت پایانی فصل دوم «سرخوشی» (Euphoria) و در ماه مه سال ۲۰۲۱ با قسمت پایانی «مر از ایست‌تون» (Mare of Eaasttown) دچار همین مشکلات شده بود.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید