news-background
news-background

وودی هارلسون همکاری دوباره با کارگردان Triangle of Sadness را تأیید کرد

«وودی هارلسون» در فیلم بعدی «روبن اوستلوند» تحت عنوان «سیستم سرگرمی خراب است» (The Entertainment System is Down) دوباره با یکدیگر همکاری خواهند کرد.

این بازیگر نامزد اسکار در کنفرانس مطبوعاتی «مثلث غم» (Triangle of Sadness) در جشنواره کن این همکاری را تأیید کرده و می‌گوید: «روبن یک استاد است، بنابراین علاقه‌مند بودم با او همکاری کنم... چه بخواهد چه نخواهد در فیلم بعدی او بازی می‌کنم.» او از فیلمنامه فیلم جدید اوستلوند تمجید می‌کند و می‌گوید در مراحل ابتدایی نگارش است اما نویسنده چند سال مشغول جمع‌آوری اطلاعات بوده است.

هارلسون در فیلم «مثلث عشق» نقش یک مارکسیست را بازی می‌کند که ناخدای یک سفر دریایی برای افراد بسیار ثروتمند است. اوستلوند می‌گوید هارلسون در فیلم بعدی‌اش نقش مشابهی خواهد داشت: «[هارلسون] نقش کاپیتان یک هواپیما را بازی می‌کند.»

هارلسون همکاری با اوستلوند را «تجربه‌ای حیات‌بخش، یکی از بهترین تجارب زندگی» خودش می‌خواند و می‌گوید اگرچه شخصیتش در فیلم را دوست دارد اما با او هم-عقیده نیست: «شخصیت من یک مارکسیست است. اما من یک مارکسیست نیستم، یک آنارشیست هستم. بنابراین از این نظر تفاوت داریم.»

فیلم «سیستم سرگرمی خراب است» همچون «مثلث غم» یک کمدی اجتماعی خواهد بود. این پروژه از رمان دیستوپیایی «دنیای قشنگ نو» (Brave New World) «آلدوس هاکسلی» الهام گرفته شده است.

اوستلوند پیش‌تر به «ورایتی» گفته بود: «در دنیایی که به تسخیر سیستم‌های سرگرمی پیشرفته درآمده، با آدم‌هایی مواجهید که در پروازهایی طولانی گرفتار می‌شوند بدون اینکه صفحه نمایشی برای نگاه کردن داشته باشند. کنجکاوم بدانم که آیا مردم شروع به حرف زدن با یکدیگر می‌کنند یا نه و اینکه چه اتفاقی می‌افتد.»

اکران «مثلث عشق» در کن علی‌رغم صحنه‌های زننده‌اش با هشت دقیقه تشویق ایستاده مواجه شد.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید