news-background
news-background

باز لورمن: فیلم Elvis یک Apocalypse Now موزیکال است

لورمن می‌گوید «الویس» با بازی «آستین باتلر» یک «اثر نوستالژیک نیست.»

فیلم «الویس» (Elvis 2022) به کارگردانی «باز لورمن» به گفته «باز لورمن» یک نه یک اثر بیوگرافیکال، بلکه اثری حماسی در مورد خیر و شر، شورش و شهرت است.

«آستین باتلر» در این فیلم نقش «الویس پرسلی» ستاره راک اند رول را بازی کرده و «الیویا دیونگ» در نقش همسر او «پرسیلا» ظاهر شده است. «کودی اسمیت-مک‌فی» نیز در نقش «جیمی راجرز» ستاره کانتری، «یولا کوارتی» در نقش «خواهر روزتا تارپ» و «کلوین هریسون جونیور» در نقش «بی.بی. کینگ» ظاهر شده است. این فیلم پس از اکران در جشنواره کن از ۲۴ ژوئن در سالن‌های سینمای ایالات متحده به نمایش درخواهد آمد.

لورمن در مصاحبه با «اینترتینمنت ویکلی» می‌گوید «الویس» نه یک «اثر نوستالژیک» بلکه غزلی در ستایش سلطان راک اند رول است: «هرچند به هواداران احترام می‌گذارم و دوستشان دارم، اما سرگذشت الویس را به مخاطبین تازه‌ای ارائه می‌کنم که فقط او را به عنوان مردی در جامپسوت می‌شناسند و نمی‌دانند که او یک انسان سرکش بوده است. او اولین جوان سرکش واقعی فرهنگ عامه در سطحی انبوه بود.»

لورمن ادامه می‌دهد: ««اینک آخرالزمان» (Apocalypse Now) موزیکال‌ها چیزی است که من به شوخی فیلم را نامیده‌ام» و اضافه می‌کند: «یک اپرای فرهنگی سه-پرده‌ای است... زندگی او به زیبایی در سه پرده جای می‌گیرد. الویس پانک، پانک راکر ابتدایی، الویس سرکش. بعد الویس ستاره سینما، و اینجاست که [موسیقی او] پاپ و مناسب خانواده است. و سپس الویس دهه هفتادی که حماسی است.»

این فیلمساز در ادامه می‌گوید فیلم از «رؤیای غیرممکن» الویس به عنوان مکانیزمی برای برجسته ساختن ناکامی او در تبدیل شدن به یک «جیمز دین» دیگر استفاده کرده است: «او استعداد بازیگری واقعی خود را نشان می‌دهد. اینجاست که سرهنگ [با بازی «تام هنکس»] پیش خود فکر می‌کند: «خوب بهتر است از خوانندگی او پول بیشتری به دست آوریم.» این بزرگ‌ترین غم الویس بود - پس از خروج از ارتش، همه آن موزیکال‌ها را ساخت. همیشه می‌خواست نقشی بزرگ بازی کند، و توانایی‌اش را هم داشت. قرار بود در «ستاره‌ای متولد شده است» (A Star Is Born) در مقابل «باربارا استرایسند» بازی کند اما سرهنگ مانع شد.»

 

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید