زمان مطالعه: ۲ دقیقه
سلنا گومز برای اولین بار مجری SNL خواهد شد
«سلنا گومز» برای اولین بار در تاریخ ۱۴ مه مجری برنامه «اسانال» (Saturday Night Live) شبکه انبیسی خواهد شد. «پست مالون» مهمان موزیکال این اپیزود است.
گومز در آستانه پخش فصل دوم «تنها قتلهای ساختمان» (Only Murders in the Building) شبکه هولو در ماه ژوئن مقابل دوربین «اسانال» میرود. در این سریال گومز در کنار «مارتین شورت» و «استیو مارتین» نقشآفرینی کرده است.
شنبه آینده «بندیکت کامبربچ» همزمان با اکران «دکتر استرنج ۲» (The Doctor Strange in the Multiverse of Madness) برای اجرای «اسانال» باز میگردد و گروه «آرکید فایر» مهمان موزیکال این اپیزود است.
قسمت پایانی فصل چهل و هفتم «اسانال» ۲۱ مه پخش خواهد شد اما هنوز مجری این اپیزود تعیین نشده است.
گومز که یکی از تهیهکنندگان «تنها قتلهای ساختمان است»، در صورتی که نامزد امی بازیگری شود و سریال در بخش بهترین کمدی یک نامزدی دیگر دریافت کند، اولین لاتین تباری خواهد بود که هم به عنوان بازیگر و هم تهیهکننده در یک سال دو نامزدی امی را مقابل نام خود میبیند. علاوه بر این، او پس از «سلما هایک» که در سال ۲۰۰۷ با «بتی زشت» (Ugly Betty) نامزد امی شد، دومین لاتین تبار تاریخ است که نامزدی امی بهترین سریال کمدی را دریافت میکند.
گومز با ۳۱۰ میلیون دنبالکننده اینستاگرام، پس از صفحه خود کمپانی، «کریستیانو رونالدو»، «کایلی جنر»، و «لیونل مسی»، در رتبه پنجم قرار دارد.
دیدگاهها
مهمان
برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید