news-background
news-background

ریچل مک‌آدامز: قرار بود در Doctor Strange 2 سه شخصیت داشته باشم

«ریچل مک‌آدامز» بازیگر کانادایی که در «دکتر استرنج ۲» (Doctor Strange In The Multiverse Of Madness) نقش «دکتر کریستین پالمر» را تکرار کرده، در مصاحبه با «ایندی‌وایر»‌ فاش می‌کند که در ابتدا قرار بوده در سه نسخه از این شخصیت ظاهر شود، اما نهایتاً در دنیاهای موازی نقش دو نسخه متفاوت را بازی کرده است.

مک‌آدامز می‌گوید پس از بازنویسی فیلمنامه دنباله توسط «مایکل والدرون» و جانشینی «سم ریمی» با «اسکات دریکسون» حضور او در فیلم قطعی شده است: «فکر می‌کنم روی فیلمنامه کار زیادی انجام شد و تغییراتی به وجود آمد. وضعیت مبهمی داشتم، اما متوجه شدم، «بسیار خوب، پس قرار است بیایم، باشد!»

مک‌آدامز اضافه می‌کند: «نسبت به آنچه به من گفته بودند تغییراتی روی شخصیت ایجاد شد، قرار بود سه نسخه متفاوت باشد، و در پایان به دو نسخه کاهش پیدا کرد. اما گفتند نقش نسخه بسیاری متفاوتی نسبت به «کریستین پالمر» فیلم اول بازی خواهم کرد، اینکه دکتر اتاق اورژانس نیستم، یک فرد کاملاً متفاوت با تجربه زندگی کاملاً متفاوت هستم... او قطعاً در دنیایی خیالی‌تر از دنیای تلخ اتاق اورژانس نیویورک زندگی می‌کند.»

مک‌آدامز می‌گوید آماده بازی در دنباله‌های بعدی است:‌ «از اکشن لذت می‌برم. خیلی دوست دارم به عنوان یک بازیگر فیزیکال باشم.» او اضافه می‌کند: «با ورزش بزرگ شده‌ام، بنابراین خوشایند است که بتوانی از بدنت استفاده کنی و ببینی که هنوز مثل قبل جواب می‌دهد یا نه. مردم عاشق چنین چیزهایی‌اند، بنابراین واقعاً رضایت‌بخش است که به این شکل مشارکت کنی.»

«دکتر استرنج ۲» ۶ می در سراسر دنیا اکران خواهد شد و انتظار می‌رود در افتتاحیه ۳۰۰ میلیون دلار فروش کند.

دیدگاه‌ها

برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید