آلمودوار سخنرانی «ویل اسمیت» با چشمان گریان در مراسم اسکار را به یک «رهبر فرقه» تشبیه میکند.
واکنشها به حواشی اسکار نود و چهارم (Oscars 2022) و سیلی «ویل اسمیت» به «کریس راک» به خاطر شوخی با سر تراشیده همسرش «جیدا پینکت اسمیت» همچنان ادامه دارد و این لحظه باورنکردنی از زوایای مختلف بررسی میشود. اسمیت دقایقی پس از این سیلی دوباره روی صحنه آمد تا اسکار بهترین بازیگر مرد نقش اول را برای «شاه ریچارد» (King Richard) دریافت کند، در حالی که با واسطه از او خواسته شده بود مراسم را ترک کند.
«پدرو آلمودوار» کارگردان فیلم اسپانیایی زبان «مادران موازی» (Parallel Mothers) این هفته خاطراتش از اسکار را از طریق «ایندیوایر» منتشر کرده و در بخشهای پایانی نوشتهاش، از سیلی اسمیت و نیز سخنرانی عجیب او پس از دریافت اسکار گفته و این بازیگر را به یک «رهبر فرقه» تشبیه کرده است.
آلمودوار میگوید: «نمیپذیرم که آن بخش از جشن برجسته و به شخصیت اصلی مراسمی تبدیل شود که در آن اتفاقات بسیار بیشتری رقم خورند و جذابیت بیشتری داشتند. برای مثال، فیلم «ماشین من را بران» (Drive My Car) که بدون تردید فیلم محبوب سال من است، برنده جایزه بهترین فیلم بلند بینالمللی شد. و نیز «تابستان سول» (Summer of Soul) مستند محبوب من.»
این فیلمساز میگوید به صحنه درگیری اسمیت و راک بسیار نزدیک بوده است: «با این حال، همانگونه که گفتم، بسیار به بازیگران اصلی این صحنه نزدیک بودم. آنچه دیدم و شنیدم یک حس عدم پذیرش مطلق در من ایجاد کرد. نه فقط در آن بخش، بلکه پس از آن نیز، در سخنرانی هنگام دریافت جایزه – سخنرانیای که بیشتر به رهبر یک فرقه مذهبی شباهت داشت. با مشتهایت نباید از خانواده محافظت کنی، و نه، [برخلاف ادعای اسمیت] شیطان از لحظات کلیدی سوء استفاده نمیکند تا کارش را پیش ببرد.»
آلمودوار اضافه میکند: «شیطان، در واقع، وجود ندارد. این یک سخنرانی اصولگرایانه بود که نه باید دیده میشد و نه شنیده. برخی ادعا میکنند که تنها لحظه واقعی مراسم این سخنرانی بود، اما آنها از هیولایی بیچهره حرف میزنند که همان شبکه اجتماعی است. برای آنان، حرص مردار، بدون شک باشکوهترین رویداد شب بوده است.»
اسمیت روی صحنه توصیه «دنزل واشینگتن» پس از سیلی به راک را فاش کرده بود: «در مهمترین لحظات زندگیات، مراقب باش، چون در این مواقع است که شیطان به سراغت میآید.» این بازیگر ۵۳ ساله پیش از ترک صحنه گفت: «در این صنعت [فیلمسازی]، باید تحمل بیاحترامی دیگران را داشته باشی. و باید لبخند بزنی و وانمود کنی که اشکالی ندارد.»
دیدگاهها
مهمان
برای ارسال دیدگاه باید وارد شوید